Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Anker Eufy Video Doorbell 2K black (Battery-Powered) Add on only

4,6 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
156,90 €

Anker Eufy Video Doorbell 2K black (Battery-Powered) Add on only

Kvalitný video zvonček Anker Eufy Video Doorbell 2K

Potrebujete zabezpečiť nepretržitý dohľad svojich vchodových dverí? V tom prípade vám celkom iste pomôže video zvonček Anker Eufy Video Doorbell 2K s integrovanou kamerou ponúkajúcou obraz s rozlíšením 2 560 × 1 920 pixelov. Obraz je navyše vybavený korekciou proti skresleniu aj podporou WDR (kompenzácia protisvetla). Obraz vo formáte 4 : 3 je preto vysoko kvalitný vo dne, v noci, v protisvetle aj pri slabšom osvetlení. Samotný bezdrôtový prenos obrazu je šifrovaný. Takisto môžete svoje záznamy ukladať na interný ukladací priestor. Dôležitou správou je výdrž dobíjacej batérie na úrovni 6 mesiacov.
V tejto sade sa nachádza video zvonček s integrovanou kamerou, mikrofónom a reproduktorom. Ide o rozširujúci prvok napríklad pre druhý vchod do vášho domu alebo kancelárie. Samostatne je videozvonček Anker Eufy nefunkčný, vyžaduje pripojenie k jednotke Homebase 2.

Video zvonček Anker Eufy Video Doorbell 2K prečká leto aj zimu

Vonkajší zvonček Anker Eufy Video Doorbell 2K je certifikovaný IP65. Odoláva výkyvom teplôt -20 až + 50 °C aj nepriaznivým poveternostným vplyvom.

Pre Anker Eufy Video Doorbell 2K je bezpečnosť na prvom mieste

Samotný bezdrôtový prenos obrazu je šifrovaný pomocou štandardu AES-256. K dispozícii máte aj možnosť ukladať záznamy z video zvončeka Anker Eufy Video Doorbell 2K na interné úložisko. Opäť v šifrovanej podobe.

Smart funkcie video zvončeka Anker Eufy Video Doorbell 2K

Na aktiváciu zvonenia zvončeka Anker Eufy Video Doorbell 2K nie je potrebný dotyk prsta. Vstavaný senzor totiž automaticky reaguje na prítomnosť človeka. Komunikácia prebieha v reálnom čase prostredníctvom obojsmerného zvuku, čo je mimoriadny benefit. Dôležitou súčasťou je presný softvér kamery, ktorý dokáže identifikovať tvar tela a tváre, až potom odosiela na mobilný telefón personalizované notifikácie. Naopak, video zvonček Anker Eufy Video Doorbell 2K ignoruje domácich miláčikov a minimalizuje tak riziko falošných poplachov. Nastaviť možno rôzne detekčné zóny a nahrať tri prednastavené automatické odpovede. Zvonček možno jednoducho cez WiFi spárovať so službami Google Assistant či Amazon Alex.

Anker Eufy Video Doorbell 2K

2K a WDR

Skvelú kvalitu obrazu zabezpečuje video zvončeku Anker Eufy Video Doorbell 2K jemné rozlíšenie a predovšetkým kompenzácia protisvetla. Vďaka tomu namiesto jednoduchého tieňa jasne spoznáte prichádzajúcu osobu.

Anker Eufy Video Doorbell 2K

Anker Eufy Video Doorbell 2K má dlhú výdrž batérie

Dobíjacia batéria, ktorá je súčasťou zvončeka Anker Eufy Video Doorbell 2K, má výdrž približne pol roka prevádzky. Na nízky stav batérie vás včas upozorní mobilná aplikácia.

Anker Eufy Video Doorbell 2K

Presné rozpoznanie

Každá udalosť pri vašich dverách je analyzovaná pomocou umelej inteligencie. Vďaka tomu sa  zníži riziko planého poplachu.

Anker Eufy Video Doorbell 2K

Napojenie na asistentov

V rámci inteligentnej domácnosti ľahko prepojíte zvonček Anker Eufy Video Doorbell 2K s ďalšími zariadeniami. Napríklad hlasovým povelom vám Google Assistant okamžite ukáže, kto práve zvoní.

Anker Eufy Video Doorbell 2K

Anker Eufy Video Doorbell 2K umožňuje hlasovú komunikáciu

Možno nie ste práve doma a prišiel kuriér s balíčkom. Po zazvonení môžete s ním hlasovo komunikovať a zvoliť optimálne riešenie celej situácie.

Anker Eufy Video Doorbell 2K

Pripravené odpovede

Práve vtedy nemôžete hovoriť? V aplikácii stačí vybrať jednu z predvolených možností a čakajúca osoba dostane prostredníctvom video zvončeka Anker Eufy Video Doorbell 2K hlasový pokyn, ako sa zachovať.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Vlastnosti

Rozlíšenie 2048 × 1080 px
Výbava Mikrofón, Senzor pohybu, Reproduktor

Funkcie

Funkcie Obojstranná konverzácia, Záznam

Stupeň krytia

Stupeň krytia IP65

Farba

Farba Čierna

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Kompatibilné aplikácie Google Home
Hlasoví asistenti Amazon Alexa
Napájanie Do siete, Na batérie
Jazyk aplikácie V angličtine

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Výdrž batérie

Výdrž batérie 6 mesiacov

Balenie

Obsah balenia Batéria

Rozmery prijímača

Výška 2,8 cm
Šírka 5,4 cm
Hĺbka 14 cm
Kód:  AnkEfY_002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  T82101W1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12