Obnoviť stránku

Anker Eufy Battery Doorbell Slim 1080p Black

4,0 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
136,90 €

Anker Eufy Battery Doorbell Slim 1080p Black

Kvalitný zvonček s kamerou Anker Eufy Battery Doorbell Slim 1080p

Potrebujete zabezpečiť nepretržité sledovanie svojich vchodových dverí? V tom prípade vám určite pomôže videozvonček Anker Eufy Battery Doorbell Slim 1080p s integrovanou kamerou ponúkajúcou obraz s rozlíšením 2 048 × 1 080 pixelov. Obraz je navyše vybavený korekciou proti skresleniu aj podporou WDR (kompenzácia protisvetla). Obraz vo formáte 4 : 3 je preto vysoko kvalitný vo dne, v noci, v protisvetle aj pri slabšom osvetlení. Samotný bezdrôtový prenos obrazu je šifrovaný. Na uloženie záznamov je bezdrôtový zvonček s kamerou vybavený slotom na SD kartu. Na jedno nabitie vydrží batéria vo zvončeku až 120 dní.

Smart funkcie zvončeka s kamerou Anker Eufy Battery Doorbell Slim 1080p

Na aktiváciu zvonenia Anker Eufy Battery Doorbell Slim 1080p nie je potrebný dotyk prsta. Vstavaný senzor totiž automaticky reaguje na prítomnosť človeka. Komunikácia prebieha v reálnom čase prostredníctvom obojsmerného zvuku, čo je mimoriadny benefit. Dôležitou súčasťou je presný softvér kamery, ktorý dokáže identifikovať tvar tela a tváre, až potom odosiela na mobilný telefón personalizované notifikácie. Zvonček s kamerou Anker Eufy Battery Doorbell Slim 1080p ignoruje domácich miláčikov a minimalizuje tak riziko falošných poplachov. Nastaviť je možné rôzne detekčné zóny a nahrať tri prednastavené automatické odpovede. Bezdrôtový zvonček s kamerou je možné jednoducho cez WiFi spárovať so službami Google Assistant, či Amazon Alex.

Videozvonček Anker Eufy Battery Doorbell Slim 1080p Black

WDR

Skvelú kvalitu obrazu videozvončeku Anker Eufy Battery Doorbell Slim 1080p zabezpečuje jemné rozlíšenie a predovšetkým kompenzácia protisvetla. Vďaka tomu namiesto obyčajného tieňa jasne spoznáte prichádzajúcu osobu.

Videozvonček Anker Eufy Battery Doorbell Slim 1080p Black

Videozvonček Anker Eufy Battery Doorbell Slim 1080p so zvýšeným pomerom strán

Videozvonček Anker Eufy Battery Doorbell Slim 1080p disponuje pomerom strán 4 : 3, preto dokonale vidíte celého človeka pri vašich dverách.

Videozvonček Anker Eufy Battery Doorbell Slim 1080p Black

Presné rozpoznanie

Každá udalosť pri vašich dverách je analyzovaná pomocou umelej inteligencie. Vďaka tomu sa citeľne zníži riziko falošného poplachu.

Videozvonček Anker Eufy Battery Doorbell Slim 1080p Black

Napojenie na asistentov

V rámci inteligentnej domácnosti ľahko prepojíte videozvonček Anker Eufy Battery Doorbell Slim 1080p s ďalšími zariadeniami. Napríklad hlasovým povelom vám Google Assistant okamžite ukáže, kto práve zvoní.

Videozvonček Anker Eufy Battery Doorbell Slim 1080p Black

Zvonček s kamerou Anker Eufy Battery Doorbell Slim 1080p umožňuje hlasovú komunikáciu

Možno nie ste práve doma a prišiel kuriér s balíčkom. Po zazvonení s ním môžete hlasovo komunikovať a zvoliť optimálne riešenie celej situácie.

Videozvonček Anker Eufy Battery Doorbell Slim 1080p Black

Nastavenie detekcie

V mobilnej aplikácii si jednoducho nastavíte zóny, ktoré si neželáte, aby boli snímané. Napríklad ak máte kúsok od domu rušnú ulicu, kde sa pohybuje denne veľa ľudí, nezahŕňajte ju do vášho výberu, aby vám nechodili zbytočné falošné poplachy.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Vlastnosti

Rozlíšenie 2048 × 1080 px
Výbava Mikrofón, Senzor pohybu, Reproduktor, Nočné videnie
Počet melódií 8

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti Kompenzácia protisvetla

Funkcie

Funkcie Obojstranná konverzácia, Voliteľné melódie

Stupeň krytia

Stupeň krytia IP65

Farba

Farba Čierna

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Napájanie Na batérie
Jazyk aplikácie V angličtine

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Fungovanie Samostatne
Oblasť využitia Zabezpečenie

Výdrž batérie

Výdrž batérie 4 mesiacov

Balenie

Počet zvončekov v balení 1 ks
Kód:  AnkEuf21_03
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  E8220311

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02