Obnoviť stránku

ANGRY BEARDS Sada na rast fúzov + Olej na fúzy zadarmo

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ANGRY BEARDS Sada na rast fúzov + Olej na fúzy zadarmo

Doprajte svojej tvári tú najlepšiu starostlivosť s kozmetickou sadou na fúzy Beardroids. Kapsuly posilňujú vlasy, fúzy a nechty zvnútra, zatiaľ čo olej a krém na fúzy ich zahalí do ošetrujúcej a ochrannej vrstvy pre majestátnu bradu. Set obsahuje doplnok stravy Angry Beards Beardroids 60 ks, olej na fúzy Angry Beards Jack Saloon 30 ml a krém Angry Beards Beard Doping 30 ml.

Beardroids

Dajte červenú ďalšiemu nepríjemnému vypadávaniu fúzov a vlasov. Zachráňte svoju pýchu komplexným bojom za pomoci účinného doplnku stravy Beardroids. Pravidelným užívaním kapsúl prispejete nielen k lepšej kondícii vlasov a fúzov, ale aj ku kvalite pokožky a nechtov. Beardroids vás navyše energicky nakopne a zbaví otravnej únavy. Aj metabolizmus mikroživín sa dostane na vyššiu úroveň. Vo finále nebudete Beardroids užívať len kvôli svojej chvále na hlave a tvári, ale aj kvôli ďalším pozitívam, ktoré sa na vašom tele i psychike podpíšu.

Kľúčové vlastnosti doplnku stravy Angry Beards Beardroids

  • Vitamíny na rast fúzov i vlasov
  • Poctivý český výrobok Angry Beards
  • Doplnok stravy s unikátnym zložením
  • Beardroids zvyšuje kvalitu fúzov, vlasov i nechtov
  • Priaznivo pôsobí na pokožku, mentálnu činnosť a metabolizmus mikroživín

Zloženie:
Aminokyseliny L-Methionine a L-Cystine – obsahujú síru a sú zdrojom keratínu, čo je základný stavebný prvok vlasov a fúzov.
Biotín – napomáha k zdravému stavu vlasov i fúzov, pokožky a prispieva k normálnemu metabolizmu mikroživín. Kyselina pantoténová znižuje únavu a vyčerpanie, napomáha zdravej mentálnej činnosti a energetickému metabolizmu.
Zinok – prispieva k udržaniu zdravých vlasov, fúzov, pokožky i nechtov.
MSM (methylsulfonylmethan) – je zdrojom síry označovanej za minerál krásy.

Použitie:
Kapsuly Beardroids užívajte raz denne po jedle. Venujte pozornosť pestrej strave, ktorú tento prírpavok nenahradí. Ide o doplnok stravy, ktorý vám poskytne dôležité zložky pre rast fúzov a vlasov. Balenie obsahuje 60 kapsúl.

Olej na fúzy Jack Saloon

Rýdzo české ošetrujúce oleje na fúzy z kolekcie Angry Beards zmäkčia, vyčistia a vyživia aj ten najtvrdší fúz. O to sa stará predovšetkým kombinácia mandľového, arganového a avokádového oleja, ktoré majú veľmi priaznivý vplyv na kvalitu fúzov. Najlepší účinok možno dosiahnuť aplikáciou napríklad po osprchovaní, kedy sú póry otvorené a oleje tak môžu naplno pôsobiť. Náš olej je skrátka bezkonkurenčný prípravok na rast fúzov. Na zložení sa pracovalo veľmi usilovne a dlho. Bolo vypilované s profíkmi, a tí sú naň patrične hrdí. Keď ale máte takto dokonalý olej, nemôžete ho uskladniť len tak v hocičom. O plaste nemohla ani byť reč, obyčajné hnedé alebo modré sklo tiež nevyhovovalo. V Angry Beards sa rozhodli uchovávať hmotu v špeciálnom fialovom skle, ktoré neprepúšťa UV žiarenie a olej tak nepodlieha degradácii ani po dlhšej dobe. Máte teda istotu, že olej ako taký zostane v perfektnej forme až do posledného použitia. Hoci to nie je parfum, vôňa oleja je veľmi dôležitá. Vôňu budete mať priamo pod nosom, a preto hrá pri výbere veľkú úlohu. Tu sme zvolili Angry Beards bestseller Jack Saloon. Príťažlivá, korenistá vôňa predstavujúce šarm a eleganciu, ktorá podčiarkne vašu osobnosť. Pre pravého gentlemana jasná voľba.

Kľúčové vlastnosti oleja na fúzy Angry Beards Jack Saloon

  • Poctivý český výrobok Angry Beards
  • Dokonalá hydratácia a regenerácia fúzov aj kože
  • Podmanivá vôňa, ktorá vydrží po celý deň
  • Fľaštička zo špeciálneho fialového skla s kvapkadlom

Zloženie:
Mandľový olej – dodáva fúzom a koži esenciálne mastné kyseliny, obsahuje vitamíny A, B, C a E.
Kokosový olej – zmäkčuje, hydratuje fúzy, pomáha proti suchosti a tým pádom proti svrbeniu kože.
Arganový olej – regeneruje a vyživuje kožu a fúzy, blahodarne pôsobí ako prírodný antioxidant.
Avokádový olej – prírodný antioxidant, obsahuje nenasýtené mastné kyseliny, chráni proti UV žiareniu, podporuje rast fúzov a tvorbu kolagénu.
Vitamín E – pomáha obnoviť poškodené fúzy, zamedzuje šíreniu voľných radikálov v pokožke a tým bojuje proti starnutiu.
Ovsený olej – pomáha udržiavať prirodzené pH, chráni proti strate vody v pokožke, pomáha zachovať pokožke pružnosť vďaka zmiernením následkov rozpadu kolagénu a elastanu.

Použitie:
Najlepší účinok možno dosiahnuť aplikáciou po osprchovaní, kedy sú póry otvorené a olej tak môže naplno pôsobiť. Nakvapkajte potrebné množstvo do dlane, rovnomerne rozotrite medzi obe dlane a votrite do fúzov až na kožu. Dobré je po aplikácii fúzy aj vykefovať. Pozri video. Odporúčané dávkovanie je 12-krát denne.

Beard Doping

S fúzmi, rovnako tak ako vlasmi, to nie je vôbec jednoduché. Kto ich má, tak si ich neváži a komu chýbajú, ten by urobil čokoľvek, aby začali rásť. Koľkokrát siahne aj po nejakom zázračnom prípravku, ktorý sľúbi hory doly. Ak Angry Beards poznáte, tak určite viete, že toto nie je ich štýl. Beard Doping vám nevykúzli dokonalú bradu za mesiac, ale trpezlivosť a dôslednosť fúzy prináša. Je asi potrebné upozorniť, že Doping má konzistenciu krému. Preto je vhodné aplikovať ho priamo na kožu. Ak vám to nie je ľúto, tak je možné fúzy aj skrátiť strojčekom a tým uľahčiť aplikáciu, nutné to ale rozhodne nie je. Stačí naozaj len pretiahnuť zobák cez fúzy a streknúť rovno na kožu. V Dopingu je obsiahnutých veľa kúziel a mágie. Ako vlastne prípravok na rast fúzov funguje? V zásade ide o prekrvenie pokožky, konkrétne, teda zvýšenie prietoku krvi do folikul.  Okrem prekrvenia na nich ďalej pracuje, a čo je ešte kúzelnejšie, stimuluje i spiace folikuly. Tým sa prebudia k životu úplne nové fúzy. 

Kľúčové vlastnosti krému Angry Beards Beard Doping

  • Poctivý český výrobok Angry Beards
  • Klinicky preukázaná podpora rastu fúzov
  • Dobré prekrvenie folikul
  • Hydratácia a vyživenie kože
  • Fľaštička zo špeciálneho fialového skla s airless pumpou

Zloženie: 
Hot flux – je látka, ktorá kožu a folikuly prehreje a naženie do nich krv, čo je úplne kľúčové na to, aby mohli fúzy začať rásť.
Diaminopyrimidín Oxide – ďalšia kľúčová zložka Dopingu. Vďaka svojej malej veľkosti molekúl sa dostane až ku folikulom, ktoré posilní a dodá im živiny.
Nechýba ani rad olejov od mandľového, konopného až po olej z pšeničných klíčkov. Každý z nich má iné vitamíny a účinky, spoločne ale ťahajú za jeden povraz pri výžive a raste fúzov. 

Použitie: 
Doping sa používa denne ráno a večer, ideálne po sprche, kedy sú póry rozšírené. Kľúčová je pre rast pravidelnosť používania. Aplikujte 3 až 6 pumpnutí priamo na tvár, na ktorú Doping prstami rozotrite.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 40 ml

Typ produktu

Typ produktu Darčeková súprava

Účinok

Účinok Výživa
Kód:  KSMU0428s
Produktové číslo:  KSMU0428s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01