Obnoviť stránku

ANGRY BEARDS More Urban Twofinger, 100 ml + Lip Balm 4,8 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ANGRY BEARDS More Urban Twofinger, 100 ml + Lip Balm 4,8 ml

darčekovú sadou ANGRY Beards určite potešíte každého muža. Tento jedinečný set obsahuje balzam na pery a parfumMore Urban Twofinger. Balzam na pery ANGRY Beards dopriava perám jemnú starostlivosť a je navyše nabitý chlapskú príchuťou energetického drinku. A parfum vás nadchne svojou intenzívne a naprosto jedinečnou vôňou. Jedná sa o poctivé české výrobky a ich kúpou rozhodne neoľutujete, ktorý muž by nechcel mať zvodné pery a svojou vôňou si podmaniť každú ženu?

Kľúčové vlastnosti pánske sady parfumu ANGRY Beards More Urban Twofinger 100 ml a Lip Balm 4,8 ml

  • Jedinečná darčeková sada pre mužov
  • Obsahuje balzam na pery a parfum More Urban Twofinger
  • Balzam na pery dopriava perám jemnú starostlivosť
  • Parfém ANGRY Beards vás nadchne svojou intenzívne a naprosto jedinečnou vôňou
  • Jedná sa o poctivé české výrobky

ANGRY Beards Lip Balm

Aj pánske pery potrebujú hydratáciu a výživu. Balzám na rty ANGRY BEARDS dopřává rtům jemnou péči a zabraňuje jejich popraskání. Základ tvorí bambucké maslo, vosky a kokosový a mandľový olej. Vitamín E a rakytníkový olej zaistí výživu a regeneráciu. A taurín s kofeínom prebudí vaše pery kdekoľvek a kedykoľvek. Balzam je ukrytý v praktickom balení, ktoré môžete mať neustále so sebou.

ANGRY Beards More Urban Twofinger

Jedinečná, hravá vůně ANGRY Beards More Urban Twofinger vás naprosto uchvátí. Jedná sa o skutočnú vôňu pre chlapov! Nadchne vás svojou intenzívnou vôňou. Nevšedná vonná kompozícia vznikla v spolupráci s Igorom zisku. Navíc se parfém ANGRY Beards More Urban Twofinger pyšní technologií Odor Control, která nepropustí pach ani po náročném dni. Čierny flakón so zlatými detailmi už sám o sebe napovedá, že sa jedná o úplne jedinečnú vôňu.

Složení balzámu na rty:
Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hydrogenated Coconut Oil, Cera Alba, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Copernicia Cerifera Wax, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Aróma, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitan Oleate, Parfum, Helianthus annuus Seed Oil, Tocopherol, Etyl Ferulate, Humulus Lupulus Cone Extract, Caffeine, Taurín, Niacinamide, Panthenol, pyridoxín, Riboflavín, Glycerín, Aqua, Sucralose, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.

Složení parfému:
Alcohol Denat., Parfum, Pogostemon cablin Leaf Oil, Coumarin, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Hexyl cinnamaldehyd, Sorbitan Oleate, eugenol, Citronellol, Limonene, Geraniol, Citral, Benzyl Alcohol, Aníz Alcohol.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfum (P)
Kód:  KPFC2927s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09