Obnoviť stránku

Jumper Medical Angel Sound JPD-100S Mini Smart

4,7 36 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Jumper Medical Angel Sound JPD-100S Mini Smart

Nejedna nastávajúca mamička by uvítala možnosť sledovať srdcovú aktivitu svojho bábätka počas tehotenstva, bez toho aby sa musela spoliehať len na pravidelné lekárske prehliadky. S prístrojom Angel Sound JPD-100S Mini Smart môžete monitorovať tlkot srdiečka už od zhruba 14. týždňa tehotenstva, kedykoľvek sa vám zachce či budete mať potrebu skontrolovať, či je bábätko v poriadku. Navyše môžete po spárovaní prístroja s mobilnou aplikáciou výsledy merania zaznamenávať a mať tak dispozícii celú históriu merania. Prístroj je kompaktný, má decentný dizajn a jeho použitie je nadmieru jednoduché.

Hlavné prednosti

  • Ultrazvukový detektor srdcových oziev plodu
  • Kompaktný, jednoduché použitie v domácom prostredí
  • Nabíjacia lítiová batéria 9 V nabíjaná pomocou micro USB
  • Tlkot srdiečka plodu možno zachytiť už v 14. týždni tehotenstva
  • Umožní pravidelnú kontrolu bábätka v domácom prostredí
  • Možnosť pripojenia až dvoch slúchadiel
  • Históriu záznamov možno ukladať pomocou mobilnej aplikácie
  • Po pôrode možno využiť na nahranie zvuku matkinho srdca a následnému upokojeniu bábätka

Ultrazvuk u vás doma

Počúvajte srdiečko svojho nenarodeného bábätka niekoľkokrát denne. Budete mať istotou, že je dieťatko v poriadku a navyše môžete seba, otecka či staršie deti potešiť počúvaním budúceho člena rodiny. Je to tak jednoduché! Prístroj stačí pomocou micro USB kábla nabiť, priložiť po zapnutí na brucho a počúvať zvuk zo slúchadiel alebo prenášať na iné záznamové zariadenie. Záznam je možné ukladať pomocou aplikácie na mobilnom telefóne, ktorá je dostupná ako pre Android, tak pre iOS.

Užitočný aj po pôrode

Angel Sound JPD-100S Mini Smart môžete využiť nielen v priebehu tehotenstva, ale aj po pôrode. Bábätko, ktoré je za deväť mesiacov zvyknuté na tlkot matkinho srdca, sa preukázateľne upokojí, keď ho počujú aj po narodení. Dieťatko však nemusíte neustále pestovať alebo nosiť v šatke, stačí váš srdcový rytmus nahrať pomocou tohto prístroja a bábätku ho púšťať napríklad pri zaspávaní.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Monitoring dieťaťa počas tehotenstva
Kód:  BABY5587
Produktové číslo:  6951740533331
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18