Obnoviť stránku

Amulet E-Team Air 24 (2017)

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Amulet E-Team Air 24 (2017)

Priemer kolesa:

24"

rám:

Hliník

vidlica:

RST Aeral AIR

brzdy:

V-brake

Prehadzovačka:

Shimano Acera

prešmykač:

-

Kľučky / prevodníky:

PROWHEEL 150MM

kazeta:

SHIMANO HG31, 11-34

Plášte:

DSI

Hmotnosť kolesa:

xx kg

Chcete brať svoje dieťa na cyklistické výlety, ale ešte nedosahuje potrebnú výkonnosti?Máme pre vás riešenie! Tým je detské elektrobicykel E-Team Air 24. Jeho výrobcom je značka Amulet, ktorá je na slovenskom trhu už úctyhodných 24 rokov. Táto tradícia sľubuje kvalitu a záruku, že naozaj viete, čo kupujete. Bicykel samotné je poháňané stredovým motorom s dostatočným výkonom 250 W. Ten asistuje až do rýchlosti 15 km / h. Rám je vyrobený tak, aby sa koleso ľahko ovládalo a zároveň umožňuje jednoduché a hlavne bezpečné nastupovanie i zostupovaní z bicykla.

Kľúčové vlastnosti

  • Tradičná česká kvalita
  • Podsvietený multifunkčný LCD displej s diaľkovým ovládačom
  • Špeciálna geometria rámu
  • Navrhnuté pre splnenie potrieb dieťaťa vo veku 7 – 11 rokov
  • 8 prevodov a brzdy V-Brake
  • Vzduchom odpružená vidlica
  • Dojazd 50-130 km

Geometria elektrobicykla

Jeho rám je tvorený hliníkom, vďaka ktorému kolo dosahuje prekvapivo nízkej hmotnosti. Najviac však v amulety hledeli na ponúknutie skvelých jazdných vlastností, čo sa im určite podarilo. Profily rúrok sú navrhnuté tak, aby bolo veľmi odolné a vydržalo aj do budúcnosti pre ďalších členov rodiny. Navyše dodávajú kolu nadčasový vzhľad, ktorý dieťa určite zaujme.Inovovaný dizajn hornej trubky je novinkou u kolies Amulet a zaisťuje bezpečnosť pri zosadanie či nasadaní na bicykel. Na rám je možné namontovať kotúčovú brzdu a predné prešmykovač.

Parametre a špecifikácia

Typ bicykla

Špecializácia Cestovný

Určenie

Určené pre Dieťa

Farba

Farba Modrá, Tyrkysová
Kód:  SPTAm01
Produktové číslo:  8594175012408
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18