Obnoviť stránku

AMICA ZZM 436I

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA ZZM 436I

Vyšperkujte svoju novú kuchyňu štýlovou vstavanou umývačkou riadu, ktorá dodá vášmu interiéru šmrnc. Táto umývačka riadu AMICA so šírkou 45 cm pojme až 9 jedálenských súprav, napriek tomu je jej prevádzka veľmi ekonomická a šetrná nielen k vašej peňaženke, ale aj k životnému prostrediu. Pracuje totiž v energetickej triede A+ a na jeden umývací cyklus spotrebuje približne 9 litrov vody. Určite oceníte aj jej nízku hlučnosť, ktorá nepresahuje hodnotu 49 dB – nebude vás tak rušiť pri iných činnostiach.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A+
  • Sušenie horúcim vzduchom
  • Aqua spray
  • Zabezpečenie proti úniku vody (Aqua Stop)

Bohatá ponuka programov

Umývačka Amica ZZM 436 I ponúka 7 dômyselne navrhnutých umývacích programov, ktoré si poradia s rôzne zašpineným riadom. Nechýba klasický program Eco 50 °C alebo krátky program. Program Intenzívne umývanie 65 °C perfektne umyje aj značne znečistený riad. Vďaka intenzívnemu programu, ktorý využíva maximálnu teplotu umývania a zvýšenú dávku čistiaceho prostriedku, odstráni pripálený tuk bez zvyšku.

Maximálne efektívne

Dokonalý efekt garantujú tri nezávislé ramená. Stredové a horné ramená sa otáčajú v opačnom smere a ich špeciálna konštrukcia spôsobuje, že prúdy vody sa navzájom nerušia. Vďaka dodatočnej hornej tryske – Aqua Spray – sa voda efektívnejšie dostáva medzi riad umiestnený v hornom koši. Elektronická ochrana Aqua Stop v prípade akéhokoľvek nebezpečenstva vypne prívod vody priamo v kohútiku a zamedzí tak vytopeniu vášho bytu.

Programy

  • Intenzívne umývanie 65 °C, Predumytie, Krátky program 40 °C – 30 min., Šetrný program 40 °C, Každodenný 55 °C, Program Eco 50 °C

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Úzka
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 45 cm
Hĺbka umývačky 57 cm
Kód:  AMIDW2
Produktové číslo:  ZZM436I
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02