Obnoviť stránku

AMICA ZWM 416SS

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA ZWM 416SS

Elegantná, voľne stojaca umývačka Amica ZWM 416SS v striebornom vyhotovení predstavuje praktického pomocníka predovšetkým do menších domácností. Vďaka svojej šírke iba 45 cm sa zmestí aj do menšej kuchyne, napriek tomu do nej bez problémov naskladáte až 9 súprav riadu. Využiť môžete 6 umývacích programov, nechýba ani program šetrného umývania pri 40 °C, intenzívneho umývania pri 60 °C alebo úsporný program Eco 45 °C. Informačný displej vám ukáže aktuálne zvolený program alebo prípadný nedostatok soli či leštidla.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodná do menšej domácnosti
  • Pojme až 9 súprav riadu
  • Až 6 voliteľných programov vrátane Eco
  • Funkcia skráteného programu 1/2 náplň
  • Pokročilá umývacia technológia Aqua Spray
  • Energetická trieda A++ šetrí vašu peňaženku

Technológia Aqua Spray zaistí dokonale čistý riad

V priestore umývačky sa nachádzajú celkovo 2 nezávislé sprchujúce ramená, ktoré sa otáčajú proti sebe v opačnom smere a vďaka ich špeciálnej konštrukcii sa prúdy vody vzájomne nerušia. Doplnková horná tryska Aqua Spray zaisťuje efektívne umývanie riadu, ktorý je umiestnený v hornom koši.

Mimoriadne úsporná

Energetická trieda A++ vám v porovnaní s triedou A ušetrí 64 kWh ročne, čo predstavuje až 70 umývacích cyklov zadarmo pri použití programu Eco 50. Vhod príde aj možnosť skráteného programu 1/2 náplň, ktorý ušetrí nielen váš čas, ale hlavne aj peniaze.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná

Typ umývačky

Typ umývačky Úzka
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca

Vlastnosti

Vlastnosti Displej

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 84,5 cm
Šírka umývačky 44,8 cm
Hĺbka umývačky 60 cm
Kód:  AMIDW8
Produktové číslo:  ZWM416SS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16