Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AMICA WBA 4060 DB

Garancia najlepšej ceny
767,90 €

AMICA WBA 4060 DB

Optimálne podmienky skladovania vína

Aby ste z fľaše vína dostali to najlepšie, je potrebné zabezpečiť jej správne skladovanie. Vinotéka Amica vínu poskytne optimálne podmienky, vďaka ktorým dokonale vynikne jeho chuť a vôňa. Oproti skladovaniu v chladničke je zaistená konštantná teplota a vlhkosť, prísun čistého vzduchu bez nepríjemných pachov a eliminácia vibrácií. Drevené police s profiláciou zaistia výbornú stabilitu a skladovanie fliaš v polohe, pri ktorej bude korok vždy ponorený a nebude dochádzať k jeho vysušeniu, čím je zachovaná dokonalá chuť vína.


Kľúčové vlastnosti vinotéky Amica WBA 4060 DB

  • Vstavaná kompresorová vinotéka
  • Dvojzónové chladenie
  • Elegantný dizajn v čiernej farbe
  • Energetická trieda: G
  • Počet fliaš: 40
  • Emisie hluku šíreného vzduchom: C
  • Elektronická regulácia teploty
  • Alarm nadmernej teploty
  • Drevené police
  • Otočné dvere
  • Vnútorné LED osvetlenie
  • Možnosť zabudovania pod linku

Amica VinoOptima System

Amica VinoOptima System ponúka niekoľko inteligentných funkcií, ktoré zaistia optimálne podmienky pre skladovanie rôznych druhov vín. Vďaka tomuto dômyselnému systému sú fľaše okamžite pripravené na servírovanie a vy si tak môžete vychutnať víno v ideálnej teplote s vynikajúcou chuťou a vôňou, kedykoľvek máte chuť.

Elektronická regulácia teploty

Elektronická regulácia teploty

Priaznivci rôznych odrôd vín zaiste uvítajú možnosť nastavenia teploty pomocou elektronického regulátora. Vďaka tejto funkcii vytvoríte dokonalé podmienky pre chladenie červených, bielych alebo šumivých vín na ideálnu teplotu.

optimálna vlhkosť

Optimálna vlhkosť

Aby nedochádzalo k vysúšaniu korku a následnej oxidácii vína, je pomocou ventilátora udržiavaná optimálna vlhkosť vo vnútri spotrebiča, ktorá tiež zabraňuje množeniu baktérií a vzniku nepríjemných pachov.

Ochrana proti UV žiareniu

Ochrana proti UV žiareniu

Veľké množstvo svetla negatívne ovplyvňuje chuť vína a zrýchľuje jeho dozrievanie. Aby bolo zamedzené jeho prístupu k vínu, sú dvierka vinotéky AMICA WBA 4060 DB vybavené špeciálnym tmavým sklom. Použité LED osvetlenie nevyžaruje teplo a neovplyvňuje podmienky vo vnútri chladiaceho priestoru.


Amica ComfortUse System

Amica pri návrhu vinoték myslela na vynikajúcu ergonómiu s maximálne pohodlným ovládaním a vytvorenie tých najlepších podmienok pre chladenie vína. Systém Amica ComfortUse prináša niekoľko praktických technológií, ktoré nielen uľahčia používanie spotrebiča, ale tiež prinášajú používateľský komfort a výnimočný vzhľad s elegantnými drevenými prvkami.

nastaviteľné dvere

Nastaviteľné dvere

Pre pohodlný prístup umožňuje vinotéka Amica inštaláciu dverí na ľavú, alebo pravú stranu. Toto riešenie je ideálne v prípade, že vinotéku presťahujete na iné miesto, kde bude potrebné zmeniť smer otvárania.

tichá prevádzka

Tichá prevádzka

Vinotéka Amica WBA 4060 DB je vybavená tichým kompresorom a ventilátorom, vďaka ktorým vás počas prevádzky nebude nijako rušiť a môžete ju bez obáv umiestniť aj v obývacej izbe.

drevené police

Drevené police

Drevené regály zaistia výbornú stabilitu fliaš a zamedzujú nežiadúcim vibráciám, ktoré sú pre víno škodlivé. Navyše prírodné drevo pozitívne ovplyvňuje celkový dizajn spotrebiča, ktorý sa stane elegantným doplnkom každej modernej domácnosti.



Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Výška 59,5 cm
Šírka 59 cm
Hĺbka 56,3 cm

Energetické parametre vínoték 2021

Energetická trieda G
Ročná spotreba energie 157 kWh/annum
Počet fliaš 40
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ

Počet zón 1 ×
Typ modelu Vstavaný model

Vnútorné usporiadanie

Počet políc 4
Materiál políc Drevo
Vnútorný objem 90 l

Funkcie

Vybavenie LED osvetlenie, UV filter
Kód:  AMIVI007
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1179027
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09