Obnoviť stránku

AMICA TXB 117 TCKGB

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA TXB 117 TCKGB

Vstavaná rúra AMICA TXB 117 TCKGB s modernými funkciami

Vybavte aj vy vašu domácnosť modernými spotrebičmi z dielne AMICA. Jedným takým je aj vstavaná rúra AMICA TXB 117 TCKGB patriaca do energetickej triedy A, ktorá disponuje vnútorným objemom 77 litrov. Rúra ponúka 11 funkcií pečenia vrátane grilu. Veľkou prednosťou tohto modelu je prítomnosť praktickej funkcie OpenUp, ktorá umožní automatické otváranie dverí jednoduchým dotykom.


Kľúčové vlastnosti vstavanej parnej rúry AMICA TXB 117 TCKGB

  • Moderný dizajn v nerezovom vyhotovení
  • Energetická trieda A
  • Objem 77 litrov
  • 11 praktických programov
  • Katalytické samočistiace dosky
  • Automatické otváranie dverí OpenUp
  • Trojité sklo dverí rúry
  • Teleskopické výsuvy
  • Ľahká demontáž skiel dverí rúry
  • Na špeciálnom povrchu nie je vidieť odtlačky prstov

Super rýchly ohrev

Super rýchly ohrev vstavanej rúry

Medzi ponúkanými programami nájdete super rýchly ohrev, pomocou ktorého dosiahnete teplotu 150 °C už za 3 minúty, čo je o 20 % rýchlejšie, než je to pri štandardnej elektrickej rúre.

Funkce OPENUP!

Automatické otváranie dverí rúry

Praktická funkcia OPENUP! vám uľahčí prácu s otvorením dvierok, keď máte plné alebo špinavé ruky. Stačí sa zľahka dotknúť rukoväti dvierok a dvere vstavanej rúry sa automaticky otvoria.

Pečení ve více úrovních

Dokonalé pečenie na viacerých úrovniach

Dokonalé rozloženie tepla v celom priestore vstavanej rúry zaisťuje jej nová konštrukcia. V prípade pečenia väčšieho množstva pečiva dosiahnete dokonalé prepečenie každého kúsku na všetkých úrovniach.

Teleskopické výsuvy

Teleskopické výsuvy vstavanej rúry AMICA

Pre pohodlnú manipuláciu s plechmi je vstavaná rúra AMICA vybavená praktickými teleskopickými výsuvmi, ktoré minimalizujú riziko popálenia.

TS programátor

TS programátor

Vďaka použitiu senzorického ovládača je údržba ovládacieho panela veľmi jednoduchá. Použitie programátora TS umožňuje intuitívnu kontrolu doby pečenia či nastavenie automatického vypnutia rúry.

katalytické čistenie

Katalytické čistenie elektrickej rúry AMICA

O údržbu rúry sa postará katalytické čistenie, ktoré využíva samočistiace dosky absorbujúce všetky mastnoty, vďaka čomu je zabránené usadzovaniu a vzniku nečistôt.

11 funkcií pečenia

11 funkcií pečenia rúry

Vstavaná rúra ponúka prednastavené funkcie na rýchle predhriatie či rozmrazovanie potravín. Nechýba ani vstavaný gril, rýchly ohrev či teplovzdušné pečenie.

Baking PRO

Baking Pro

Nové väčšie vykurovacie telesá a presné nastavenie teploty zaistia rovnomerné upečenie pokrmov. Výsledkom sú dokonalé koláče a buchty perfektne opečené zo všetkých strán.

Jednoduchá demontáž skiel

Jednoduchá demontáž skiel rúry

Vďaka novému dizajnu dvierok možno sklá ľahko vybrať a vyčistiť bez toho, aby bolo nutné celé dvere odmontovať. V hornej časti dvierok sa nachádzajú dve svorky, takže nie je potrebné použiť žiadne zložité nástroje.

zatláčacie gombíky

Zatláčacie gombíky

Vstavaná rúra AMICA je vybavená ergonomickými zatláčacími gombíkmi, vďaka ktorým je ovládanie veľmi jednoduché a navyše sa rúra ľahšie čistí.

Recepty na dvařích

Recepty na dverách vstavanej rúry

Pre milovníkov pečenia sú tu pripravené recepty, ktoré sú umiestnené na dverách vstavanej rúry a máte ich tak neustále po ruke.

Detská poistka

Detská poistka

Výrobca AMICA myslí aj na bezpečnosť vašich detí. Nájdete tu funkciu detská poistka čiže zámok, ktorý zabraňuje deťom rúru zapnúť.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Funkcia rýchleho predhriatia, Gril, Horný ohrev, Okrúhle výhrevné teleso, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev
Príkon 3 600 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Katalytické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 57,5 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Displej, Dotykové ovládanie, Vnútorné osvetlenie
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 77 l
Kód:  AMTR53
Produktové číslo:  56933
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03