Obnoviť stránku

AMICA TIY 110 TOAKX + AMICA DI 6421 SBB

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

AMICA TIY 110 TOAKX + AMICA DI 6421 SBB

V prípade, že sa chystáte prerábať kuchyňu alebo len potrebujete vymeniť staré spotrebiče za nové, je tu pre vás súprava, ktorá sa skladá zo vstavanej elektrickej rúry TIY 110 TOAKX a indukčnej dosky DI 6421 SBB od spoločnosti Amica. Oba spotrebiče vynikajú elegantným dizajnom a stanú sa ozdobou každej kuchyne. Iste vás poteší, že sa rúra v energetickej triede A radí medzi vysoko úsporné spotrebiče. Varná doska zase ponúkne 4 indukčné zóny. Využite výhodnú ponuku a kúpte si hneď dva spotrebiče od rokmi preverenej značky.

Kľúčové vlastnosti elektrickej rúry Amica TIY 110 TOAKX

  • 10 funkcií pečenia
  • Energetická trieda rúry A
  • Teleskopické výsuvy s funkciou stop
  • Trojité reflexné sklo dverí rúry na zníženie teploty čelného skla
  • Systém rýchleho čistenia Aqualytic

Široká škála funkcií a jednoduché ovládanie rúry Amica

Vstavaná rúra TIY 110 TOAKX má desať rôznych funkcií, ktoré vám budú spríjemňovať a uľahčovať varenie. Obsahuje spodné a horné vyhrievacie teleso na klasické pečenie, gril a ventilátor s kruhovým vyhrievacím telesom. Spodné teleso s funkciou super rýchleho ohrevu vám umožní dosiahnutie požadovanej teploty v čo najkratšom čase. Ovládací panel rúry je kombinovaný – má dotykový displej i klasické gombíky. Je intuitívny a veľmi jednoduchý na používanie. Moderný vzhľad je umocnený originálnym podsvietením. Kúpte si vstavanú rúru, s ktorou bude pečenie radosť.

Teleskopické výsuvy a čistenie systémom Aqualytic

Špeciálne teleskopické výsuvy uľahčujú kontrolu pečených pokrmov, po vysunutí pevne držia a eliminujú tak riziko popálenia osoby, ktorá jedlo pripravuje. Rúra má jednoduché a rýchle čistenie pomocou funkcie Aqualytic. Stačí len dať na spodok rúry nádobu s pol litrom vody a nastaviť teplotu 90 °C na 30 minút. Vďaka ultra hladkému povrchu vnútra rúry sa nečistoty rýchlo odstránia aj bez mechanického drhnutia. Uľahčite si pečenie s modernou a praktickou rúrou!

Kľúčové vlastnosti indukčnej dosky Amica DI 6421 SBB

  • Automatické rozpoznanie veľkosti hrnca
  • Časovač na komfortné plánovanie doby ohrevu
  • Ukazovatele zvyškového tepla pre vašu bezpečnosť
  • Automatické programy 42 °C, 70 °C, 94 °C
  • Celkový príkon 7,4 kW
  • Funkcia Bridge umožňuje spojiť dve varné zóny
  • 4 varné zóny
  • Detský zámok na ochranu vašich detí

Spojenie dvoch zón a ďalšie funkcie indukčnej dosky Amica

Varná doska Amica DI 6421 SBB ponúka praktický časovač s nastavením podľa vašich požiadaviek, vďaka ktorému si môžete pohodlne naprogramovať dobu varenia na danej zóne. Po uplynutí nastaveného času sa zóna deaktivuje a zaznie zvukový signál. Túto funkciu môžete využívať tiež ako minútku. Samozrejmosťou sú aj ukazovatele zvyškového tepla varných zón, ktoré vás upozornia na vysokú teplotu zóny. Vhod príde aj funkcia bridge, ktorá spája dve varné zóny do jednej. Dokonale poslúži pri potrebe variť potraviny vo väčších hrncoch alebo pekáčoch.

Bezpečné používanie varnej dosky vďaka detskému zámku

Štvorica priestranných varných zón rôznych veľkostí a výkonov automaticky rozpozná prítomnosť a veľkosť hrnca. Varná doska Amica DI 6421 SBB vás poteší aj komfortným senzorovým ovládaním výkonu – Slider. Vďaka detskému zámku sú varné zóny chránené pred nechceným zapnutím. Funkcia Pauza vám umožní pozastaviť nastavené programy, ku ktorým sa potom môžete jednoducho vrátiť bez nového nastavovania.

Kód:  AMISET038
Produktové číslo:  DI6421SBBTIY110TOAKX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09