Obnoviť stránku

AMICA TIY 110 TOAKX + AMICA DI 6421 B

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

AMICA TIY 110 TOAKX + AMICA DI 6421 B


V prípade, že sa chystáte prerábať kuchyňu, alebo len potrebujete vymeniť staré spotrebiče za nové, je tu pre vás súprava, ktorá sa skladá zo vstavanej elektrickej rúry TIY 110 TOAKX a indukčnej dosky DI 6421 B od spoločnosti Amica. Oba spotrebiče vynikajú elegantným dizajnom a stanú sa ozdobou každej kuchyne. Určite vás poteší, že sa rúra v energetickej triede A radí medzi vysokoúsporné spotrebiče. Varná doska vyniká 4 indukčnými zónami. Využite výhodnú ponuku a kúpte si hneď dva spotrebiče od rokmi preverenej značky.


Súprava spotrebičov AMICA TIY 110 TOAKX + Amica DI 6421 B rúry a indukčnej platne

Kľúčové vlastnosti elektrickej rúry TIY 110 TOAKX

  • 10 funkcií pečenia
  • Energetická trieda rúry A
  • Teleskopické výsuvy s funkciou stop
  • Trojité reflexné sklo dverí rúry na zníženie teploty čelného skla
  • Systém rýchleho čistenia Aqualytic

10 režimov pečenia, reflexné sklo a istiaci mechanizmus roštu

Kvalitná vstavaná rúra dokáže byť nielen skvelým pomocníkom pre každého kuchára, ale zároveň dodá kuchyni moderný vzhľad. Amica TIY 110 TOAKX disponuje 10 funkciami, z ktorých si určite vyberiete tú správnu na vami pripravovaný pokrm. Riziko popálenia znižujú teleskopické výsuvy s funkciou stop a tiež trojité reflexné sklo, ktoré minimalizuje vonkajšiu teplotu skla. Ovládací panel rúry je kombinovaný, má dotykový displej a klasické gombíky. Je intuitívne a veľmi jednoduchý na používanie, moderný vzhľad je umocnený originálnym podsvietením. Zariadenie je zaradené do energetickej triedy A, vďaka čomu je šetrné k životnému prostrediu, a zároveň vám garantuje nízke účty za elektrickú energiu.

Spojenie varných zón Bridge – varte v dvoch varných zónach naraz

Amica DI 6421 B sa vyznačuje moderným dizajnom a novodobými vymoženosťami. S indukčnou technológiou je varenie oveľa účinnejšie a rýchlejšie, než ste boli doteraz zvyknutí. Hladký povrch dosky zaistí jednoduché čistenie a údržbu. Dômyselne navrhnutý spotrebič disponuje dvomi zónami Bridge, čo znamená, že môžete veľké nádoby ako napr. pekáč umiestňovať súčasne na dvoch varných zónach.


Kľúčové vlastnosti indukčnej dosky AMICA DI 6421 B

  • Senzorové ovládanie indukčnej dosky pre maximálne komfortné nastavenie zóny
  • Časovač na komfortné plánovanie doby ohrevu
  • 4 varné zóny, z toho 2× Bridge Zone na veľké nádoby
  • Funkcia Booster
Súprava spotrebičov AMICA TIY 110 TOAKX + Amica DI 6421 B rúry a indukčnej platne

Bezpečie pri práci na indukčnej doske zabezpečuje indikátor varného poľa a detská poistka

Zaujímavosťou dosky je aj funkcia Booster, ktorá umožňuje takmer okamžité dosiahnutie maximálnej teploty ohrevu varnej plochy a jej návrat na predvolenú úroveň akonáhle jedlo dosiahne bod varu. Ušetríte s ňou veľa času, ktorý budete môcť venovať iným aktivitám. Veľmi užitočnou funkciou je aj funkcia pauza, vďaka ktorej proces varenia zastavíte. Napríklad keď ste vyrušení. Potom môžete ďalej pokračovať pri rovnakej teplote. Akonáhle je aktivovaná funkcia pauza, varná zóna je automaticky prepnutá do nastavenia udržiavanie tepla. Samozrejme vás poteší komfortné dotykové ovládanie, s ktorým nastavíte požadovanú hodnotu jednoduchým dotykom.

Kód:  AMISET026
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04