Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AMICA TFB 113 TSDKX

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA TFB 113 TSDKX

Vstavaná parná rúra AMICA TFB 113 TSDKX s modernými funkciami

Zariaďujete si novú kuchyňu alebo sa len obzeráte po nových spotrebičoch? Zaiste vás zaujme vstavaná parná rúra AMICA TFB 113 TSDKX s kapacitou 77 litrov, vďaka ktorej ľahko pripravíte vaše obľúbené jedlá aj pre početnejšiu rodinu. Rúra ponúka 11 programov vrátane parnej teplotnej sondy a funkcie SoftSteam, ktorá zlepšuje vzhľad a chuť pripravovaných potravín.


Kľúčové vlastnosti vstavanej parnej rúry AMICA TFB 113 TSDKX

  • Minimalistický dizajn v nerezovom vyhotovení
  • Energetická trieda A
  • Vnútorný objem rúry je 77 litrov
  • Teleskopické výsuvy s plným výsuvom
  • Ľahko čistiteľný smalt
  • Ľahká demontáž skiel dverí
  • Termosonda na pečenie
  • Soft close zaručí vždy hladké a tiché zatváranie
  • Dva plechy a jeden rošt
  • Halogénové osvetlenie vnútorného priestoru
  • Trojité sklo dverí rúry
  • Elektrický gril s výkonom 1 500 W

Super rýchly ohrev

Super rýchly ohrev

Medzi ponúkanými programami nájdete super rýchly ohrev, pomocou ktorého dosiahnete teplotu 150 °C už za 3 minúty, čo je o 20 % rýchlejšie, než je to pri štandardnej elektrickej rúre.

Parné funkcie Softsteam

Parná funkcia Softsteam vstavanej rúry AMICA

Parná funkcia rúry napomáha k lepšiemu a rovnomernejšiemu kysnutiu cesta a zlepšuje textúru pri nafúknutí bez rizika prílišného popraskania. Stačí do zásobníka na dno vstavanej rúry pridať trochu vody a aktivovať parnú funkciu.

Pečení ve více úrovních

Dokonalé pečenie na viacerých úrovniach

Dokonalé rozloženie tepla v celom priestore vstavanej rúry zaisťuje jej nová konštrukcia. V prípade pečenia väčšieho množstva pečiva dosiahnete dokonalé prepečenie každého kúsku na všetkých úrovniach.

Teleskopické výsuvy

Teleskopické výsuvy elektrickej rúry AMICA

Pre pohodlnú manipuláciu s plechmi je vstavaná rúra AMICA vybavená praktickými teleskopickými výsuvmi s funkciou STOP, ktoré minimalizujú riziko popálenia.

teplotná sonda

Teplotná sonda rúry AMICA

Pomocou termosondy ľahko a rýchlo skontrolujete vopred nastavenú teplotu vo vnútri pokrmu. Po dokončení pečenia je zaistené automatické vypnutie elektrickej rúry so zvukovým signálom.

Jednoduchá demontáž skiel

Jednoduchá demontáž skiel vstavanej rúry

Vďaka novému dizajnu dvierok možno sklá ľahko vybrať a vyčistiť bez toho, aby bolo nutné celé dvere odmontovať. V hornej časti dvierok sa nachádzajú dve svorky, takže nie je potrebné použiť žiadne zložité nástroje.

11 funkcií pečenia

11 funkcií pečenia vstavanej rúry AMICA

Elektrická rúra ponúka prednastavené funkcie na rýchle predhriatie či rozmrazovanie potravín. Nechýba ani vstavaný gril, rýchly ohrev či pečenie pomocou vodnej pary.

baking Pre

Baking Pro

Nové väčšie vykurovacie telesá a presné nastavenie teploty zaistia rovnomerné upečenie pokrmov. Výsledkom sú dokonalé koláče a buchty perfektne opečené zo všetkých strán.

zatláčacie gombíky

Zatláčacie gombíky

Vstavaná rúra AMICA je vybavená ergonomickými zatláčacími gombíkmi, vďaka ktorým je ovládanie veľmi jednoduché a navyše sa rúra ľahšie čistí.

Recepty na dverách

Recepty na dverách vstavanej rúry

Pre milovníkov pečenia sú tu pripravené recepty, ktoré sú umiestnené na dverách elektrickej rúry a máte ich tak neustále po ruke.

Ľahko čistiteľný smalt

Ľahko čistiteľný smalt

Vďaka špeciálnemu povrchu vo vnútri vstavanej rúry sa tuk neprichytáva k jej stenám, čo značne uľahčuje čistenie spotrebiča.

Soft Close

Soft Close fukcia vstavanej rúry

Funkcia tlmeného dovierania dvierok zaručí jednoduchšiu a pohodlnejšiu obsluhu a pri zatváraní dvierok tým navyše zaručí lepší používateľský komfort.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Príkon 3 600 W
Vysúvanie plechu Teleskopické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 57,5 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava Termosonda
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 77 l
Kód:  AMTR51
Produktové číslo:  56883
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04