Obnoviť stránku

AMICA TEF 1532 AA + PGZ 6410

Príslušenstvo k tovaru

AMICA TEF 1532 AA + PGZ 6410

Súprava výrobkov Amica sa skladá z multifunkčnej rúry s objemom 66 l a plynovej varnej dosky so 4 horákmi s elektronickým zapaľovaním. Antikorová rúra disponuje Ts programátorom a ôsmimi funkciami ohrevu, medzi ktoré patria programy na pečenie zhora aj zospodu s ventilátorom, rozmrazovanie alebo funkcia gril. Senzorický ovládač slúži na kontrolu doby pečenia a nastavenie času na vypnutie rúry. Ovládanie programátora je jednoduché a intuitívne. Rúra je vybavená elegantným trojitým sklom s halogénovým osvetlením. Technológia zapaľovania v gombíku a vypnutie plynu v prípade zhasnutia plameňa slúži k vyššej bezpečnosti nielen pri varení.

Bleskový ohrev

Rúra Amica dosahuje teplotu 150 °C len za 4 minúty, to je zhruba o 20 % rýchlejšie ako je štandard. Môžete sa teda sústrediť iba na prípravu jedla a nemusíte čakať na správnu teplotu v komore rúry. Staňte sa naozajstným kuchárom.

Energetická trieda A

Rúra Amica je vďaka najnovším technológiám vysoko úsporná a ekologicky šetrná. Spĺňa najnovšie normy Európskej únie pre všetky sporáky a rúry v energetickej triede A. Energetická trieda A garantuje nízke účty za elektrickú energiu.

Ľahká údržba a čistenie

Elegantné a ergonomické zatláčacie gombíky umožňujú ľahkú údržbu ovládacieho panela. Zasúvacie prvky sa nezašpinia. Vďaka špeciálnemu povrchu sa na rúre neprichytáva tuk k jej stenám, a tým značne uľahčuje čistenie rúry. Nová technológia konštrukcie dverí zabezpečuje jednoduchú demontáž skla rúry bez nutnosti vyberania celých dverí. Použitie dvoch západiek na hornej strane dverí zaisťuje, že nie je nutné použiť žiadne náradie. Teraz je údržba rúry neobyčajne rýchla a jednoduchá.

Moderná plynová varná doska

Varná doska ponúka mnoho funkcií. Vďaka elektrickému zapaľovaniu v gombíku je veľmi jednoduché a bezpečné zažať vybraný horák. Doska disponuje bezpečnostnými poistkami, ktoré automaticky uzavrú prívod plynu v prípade zaliatia horáka tekutinou alebo prievanu. Dodávané liatinové rošty patria medzi najodolnejšie a súčasne sa veľmi ľahko udržujú v čistote.

Kód:  AMISET09
Produktové číslo:  TEF1532AA/
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12