Obnoviť stránku

AMICA TEA 18MC X

4,7 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
212,90 €

AMICA TEA 18MC X

Elektrická rúra TEA 18MC X má osem rôznych funkcií, ktoré vám budú spríjemňovať a uľahčovať varenie. Obsahuje spodné a horné výhrevné teleso pre klasické pečenie, gril a ventilátor. Spodné teleso s funkciou super rýchleho ohrevu vám umožní dosiahnutie požadovanej teploty v čo najkratšom čase. Pomocou tejto funkcie rúra dosiahne teplotu 150 °C za 4 minúty, čo je o 20% rýchlejšie, než je štandard. Horné výhrevné teleso zaisťuje zhnednutie povrchu pokrmu alebo vytvorenie chrasty. Programátor rúry signalizuje súčasný stav, umožňuje nastavenie začiatku aj konca pečenia a má akustický alarm. Kúpte si elektrickú rúru, s ktorou bude pečenie radosť!

Vlastnosti rúry

  • Elektrická rúra s ventilátorom
  • Farba nehrdzavejúcej ocele
  • Jednoduchá inštalácia, používanie i čistenie
  • Obsahuje 8 funkcií
  • Trojité sklo predných dvierok
  • Vybavenie - Ta programátor, katalytické samočistiace dosky, 2 plechy a bočné závesné lišty na plechy
  • Umožňuje grilovanie a super rýchly ohrev

Katalytické čistenie a bočné závesné lišty plechov

Samočistiace katalytické dosky sú jedinečným riešením, ktoré uľahčia gazdinkám prácu s čistením rúry. Absorbujú mastnoty a zabraňujú tým usadzovaniu aj vzniku nečistôt v rúre. Vaša rúra tak bude vždy dokonale čistá a pripravená na ďalšie použitie.
Bočné závesné lišty na uchytenie plechov sú vyrobené z
nerezu. Uľahčujú manipuláciu s plechmi, ktoré sú po vysunutí z rúry stabilné. Môžete tak plech bez problémov vysunúť a skontrolovať jeho obsah. Lišty je tiež možné jednoduchým spôsobom vybrať a umyť v umývačke. Uľahčite si prácu v kuchyni a venujte ušetrený čas sebe alebo svojej rodine!

Energetická trieda A

Značka Amica ponúka kvalitné elektrospotrebiče za rozumné ceny a zároveň sa stará o životné prostredie. Okrem najnovších technológií zavádza tiež ekologické riešenia, ktoré sú v súlade s novou normou Európskej únie. Všetky sporáky a rúry majú energetickú triedu A, ktorá garantuje nízke účty za elektrickú energiu a šetrný prístup k životnému prostrediu. Chráňte tiež vy prírodu, aj svoju peňaženku! 

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 500 W
Vysúvanie plechu Závesné rošty
Čistenie rúry Katalytické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 57,5 cm

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 65 l

Dizajn

Dizajn Klasický
Kód:  AMTR27
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  56008
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19