Obnoviť stránku

AMICA TE 14 W

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA TE 14 W

Vstavaná multifunkčná rúra značky Amica ponúka kvalitné spracovanie, moderný dizajn a praktické funkcie, ktoré vám výrazne uľahčia prípravu pokrmov. Jej vnútorný objem dosahuje 67 litrov a vďaka bohatej ponuke programov v nej bez problémov upečiete všetko, na čo práve dostanete chuť. Súčasťou rúry je jeden plech na pečenie a rošt. 

Vlastnosti elektrickej rúry TE 14 W

  • Vstavaná elektrická rúra od spoločnosti Amica
  • Spadá do en. triedy A
  • Vybavená horným a dolným výhrevným telesom
  • Umožňuje grilovanie
  • Jednoduchá inštalácia aj používanie
  • Obsahuje 4 funkcie
  • Trojité sklo predných dvierok
  • 1 plech a rošt sú súčasťou balenia
  • Farba biela

Elektrospotrebič TE 14 W sa ľahko čistí

Elektrická rúra TE 14 W má štyri rôzne funkcie pečenia, ktoré vám budú spríjemňovať a uľahčovať pečenie. Obsahuje spodné aj horné vykurovacie teleso pre klasické pečenie a gril. Horné výhrevné teleso zaisťuje zhnednutie povrchu pokrmu alebo vytvorenie chrastičky. Vnútro rúry je z ľahko čistiteľného smaltu. Celá rúra je v elegantnom bielom vyhotovení, ktoré skvele zapadne do každej kuchyne. Kúpte si vstavanú elektrickú rúru, ktorá vám uľahčí pečenie a bude vašu kuchyňu zdobiť.

Skvelá pomocníčka za rozumné ceny nesie označenie TE 14 W

Značka Amica ponúka kvalitné elektrospotrebiče za rozumné ceny a zároveň sa stará o životné prostredie. Okrem najnovších technológií zavádza tiež ekologické riešenia, ktoré sú v súlade s novou normou Európskej únie. Všetky sporáky a rúry majú energetickú triedu A, ktorá garantuje nízke účty za elektrickú energiu a šetrný prístup k životnému prostrediu. Chráňte prírodu, aj svoju peňaženku.

 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 57,5 cm

Farba rúry

Farba Biela

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 67 l
Kód:  AMTR1a
Produktové číslo:  TE14W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19