Obnoviť stránku

AMICA TAF 1633 W AA + DI 6441 W

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA TAF 1633 W AA + DI 6441 W


V prípade, že sa chystáte prerábať kuchyňu, alebo len potrebujete vymeniť staré spotrebiče za nové, je tu pre vás súprava, ktorá sa skladá zo vstavanej elektrickej rúry TAF 1633 W AA a indukčnej dosky DI 6441 W od spoločnosti Amica. Oba spotrebiče vynikajú elegantným dizajnom a stanú sa ozdobou každej kuchyne. Určite vás poteší, že sa rúra v energetickej triede A radí medzi vysokoúsporné spotrebiče. Varná doska vyniká 4 indukčnými zónami. Využite výhodnú ponuku a kúpte si hneď dva spotrebiče od rokmi preverenej značky.


Súprava spotrebičov AMICA TAF 1633 W AA + DI 6441 W

Kľúčové vlastnosti elektrickej rúry TAF 1633 W AA

  • Rúra disponujúca 10 funkciami pečenia
  • Teleskopické výsuvy s funkciou stop
  • Reflexné sklo dverí rúry na zníženie teploty čelného skla
  • Katalytické samočistiace dosky absorbujúce mastnotu

Elektrická rúra s 10 funkciami na pečenie a jednoduchou obsluhou

Kvalitná vstavaná rúra dokáže byť nielen skvelým pomocníkom pre každého kuchára, ale zároveň dodá kuchyni moderný vzhľad. Amica TAF 1633 W AA disponuje 10 funkciami, z ktorých si určite vyberiete tú správnu na vami pripravovaný pokrm. Riziko popálenia znižujú teleskopické výsuvy a tiež trojité sklo, ktoré minimalizuje vonkajšiu teplotu skla. Rúra využíva digitálneho TS programátora s veľkým displejom a senzorickými tlačidlami. Budete mať vždy jasný prehľad o čase pečenia a hodine vypnutia rúry. Obsluhu uľahčujú guľaté zatláčacie gombíky.

Booster – takmer okamžité dosiahnutie bodu varu

Amica DI 6441 W sa vyznačuje moderným dizajnom a novodobými vymoženosťami. S indukčnou technológiou je varenie oveľa účinnejšie a rýchlejšie, než ste boli doteraz zvyknutí. Hladký povrch dosky zaistí jednoduché čistenie a údržbu. Zaujímavosťou je aj funkcia Booster, ktorá umožňuje takmer okamžité dosiahnutie maximálnej teploty ohrevu varnej plochy a jej návrat na predvolenú úroveň akonáhle jedlo dosiahne bod varu. Ušetríte s ňou veľa času, ktorý budete môcť venovať iným aktivitám. Samozrejme vás poteší komfortné dotykové ovládanie, s ktorým nastavíte požadovanú hodnotu jednoduchým dotykom.


Kľúčové vlastnosti indukčnej dosky DI 6401 RB

  • Senzorové ovládanie indukčnej dosky na maximálne komfortné nastavenie zóny
  • Časovač na komfortné plánovanie doby ohrevu
  • Automatické rozpoznanie prítomnosti a veľkosti hrnca
  • Funkcia Booster
Súprava spotrebičov AMICA TAF 1633 W AA + DI 6441 W

Časovač & detská poistka na bezpečnejšiu prácu s indukčnou doskou

Bezpečnosť zaisťuje indikátor zvyškového tepla. Ukazovateľ na doske prestane svietiť, akonáhle všetky zóny vychladnú a stanú sa bezpečné na dotyk. Ochranu vašich detí zaistí detský zámok, ktorý varnú dosku chráni pred náhodným zapnutím. Samozrejmosťou je tiež časovač, ktorý zabezpečí, že žiadny pripravovaný pokrm nepripálite a vďaka ktorému si môžete pohodlne naprogramovať dĺžku varenia na danej zóne

Kód:  AMISET021
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17