Obnoviť stránku

AMICA TAF 1633 W AA

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA TAF 1633 W AA

Vstavaná multifunkčná rúra v bielej farbe AMICA TAF 1633 W AA prináša zväčšený objem komory rúry 66 litrov, vhodná je teda aj na pečenie objemných potravín. Ovládanie je riešené senzorickým Ts programátorom s otočnými ovládačmi a vašu kuchyňu ozdobí jej štýlový dizajn.

Kľúčové vlastnosti

  • Objem 66 litrov, 10 funkcií
  • Digitálny Ts programátor
  • Ľahko čistiteľný smalt
  • Nová konštrukcia dverí
  • Halogénové osvetlenie
  • Atraktívne biele vyhotovenie

Perfektná rúra na každodenné pečenie

Multifunkčná rúra ponúka 10 funkcií na každodenné pečenie. Nechýba napríklad gril alebo funkcia Superrýchly ohrev, umožňujúca dosiahnuť požadovanú teplotu vo veľmi krátkom čase. Rúra sa rozohreje na teplotu 150 °C len za 4 minúty, teda asi o 20 % rýchlejšie, ako je bežné. Môžete sa teda sústrediť na prípravu jedla a nemusíte dlho čakať na správnu teplotu. Praktickou funkciou v rúre je aj osvetlenie. Zaistí vám dokonalý prehľad o pripravovanom pokrme aj pri zatvorených dvierkach, nemusíte ich teda tak často otvárať.

Digitálny Ts programátor

Rúra využíva systém digitálneho Ts programátora s veľkým displejom a senzorickými tlačidlami. Budete mať vždy jasný prehľad o čase pečenia a hodine vypnutia rúry. Obsluhu uľahčujú guľaté zatláčacie ovládače a k väčšej bezpečnosti prispieva viacvrstvové sklo dvierok zabraňujúce popáleniu pri dotyku a tiež teleskopické výsuvy. Tie zaisťujú jednoduchú manipuláciu s plechmi bez toho, aby vaše ruky museli zasahovať do horúcej rúry. Celý plech sa vysunie a zabezpečí jednoduchý prístup k pripravovanému pokrmu. Výsuv je ľahko demontovateľný a ľahko čistiteľný.

Ľahko čistiteľný smalt

Vnútorný priestor tvorí ľahko čistiteľný smalt, na ktorý sa neprichytáva tuk. Údržba bude teda jednoduchšia a rýchlejšia. Praktické sú aj dvere s novou konštrukciou. Sklo je možné bezpečne a ľahko demontovať bez nutnosti vyberania celých dverí. Neoddeliteľnou súčasťou rúry je jej dizajn. V kuchyni, v jednej z najpoužívanejších miestností každého z nás, bude tvoriť výrazný prvok, preto je dôležité, aby bola nielen praktická, ale aj krásna. Táto rúra všetko spĺňa.

Súčasť výbavy
1× hlboký plech na pečenie
1× plytký plech na pečenie
1× rošt

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 100 W
Vysúvanie plechu Teleskopické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 57,5 cm

Farba rúry

Farba Biela

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Ochladzovací systém

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 66 l
Kód:  AMTR7
Produktové číslo:  TAF1633WAA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08