Obnoviť stránku

AMICA SUPF 911 BW

Garancia najlepšej ceny
368,90 €

AMICA SUPF 911 BW

Trápi vás pleseň v byte spôsobená vysokou vlhkosťou vzduchu pri sušení bielizne? Pre takéto prípady je výber voľne stojacej sušičky na bielizeň AMICA ideálna voľba. Je to sušička kondenzačná. Najvyhľadávanejším typom sušičky bielizne je práve kondenzačná sušička. A to vďaka svojej jednoduchej inštalácii bez nutnosti stavebných úprav alebo zložitých montáží. Sušička je vybavená nádobou na kondenzát, ktorá efektívne zbiera a uchováva vodu vzniknutú kondenzáciou vlhkosti z bielizne. Navyše poskytuje možnosť pripojenia odpadovej hadice priamo k odpadu, čo eliminuje potrebu pravidelne vyprázdňovať nádobu na kondenzát. Sušička AMICA SUPF 911 BW vám poskytne to najlepšie pre vás aj vašu bielizeň. K užitočným funkciám patrí napríklad napojenie na odpad, odložený štart, rýchly program, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne a detský zámok. Rozmery sušičky na bielizeň AMICA majú 84,5 × 59,6 × 60,9 cm (v × š × h). Jej hmotnosť dosahuje 36,5 kg.

Zásadné vlastnosti sušičky AMICA SUPF 911 BW

  • Voľne stojaca sušička rýchlo a efektívne vysuší bielizeň
  • Je to sušička kondenzačná
  • Súčasťou sušičky je nádoba na kondenzát
  • Bubon sušičky je vhodný až na 9 kg bielizne na sušenie
  • Hlučnosť prístroja zodpovedá 65 dB
  • Funkcia odloženého štartu umožní využiť všetky výhody nízkej tarify
  • Pomocou rýchleho programu bude bielizeň suchá za krátku dobu
  • Vnútorné osvetlenie vám zjednoduší vyberanie bielizne
  • Sušenie pri nízkej teplote vyhladzuje záhyby a minimalizuje pokrčenie citlivých tkanín
  • Napojenie na odpad: áno

Zaujmú vás inovatívne funkcie sušičky bielizne AMICA SUPF 911 BW

Vďaka sušičke AMICA dokážete za krátku dobu vysušiť veľké množstvo bielizne, ktorá bude čistejšia a voňavejšia ako pri vonkajšom sušení. Sušička bielizne je vybavená osvetlením, ktoré vám poskytne dokonalý prehľad o jej obsahu, takže sa pri vyberaní nič nezabudne. Detská poistka zaistí bezpečnosť malých detí a predchádza nehodám pri hre so zariadením.

Šetrite energie so sušičkou AMICA SUPF 911 BW

Chcete šetriť a mať čistú a suchú bielizeň? Zvoľte naše energeticky úsporné sušičky. Funkcia odloženého štartu vám umožní naplánovať sušenie bielizne na neskoršiu dobu, čo využijete napríklad z dôvodu cenovo výhodnejšieho nočného prúdu. Ak zapnete sušičku v čase s nižšou cenou elektriny, môžete znížiť celkové náklady na energie.

Vyberte si vhodný program sušenia na základe druhu bielizne

Sušička bielizne AMICA zaručuje, že vaša bielizeň bude vždy v dokonalom stave vďaka odstraňovaniu nežiaducich chĺpkov a vlákien. Škvrna od kávy na košeli nemusí byť koniec sveta, aj keď idete na pracovný pohovor. Košeľu stačí vyprať a použiť rýchly program, ktorý ju počas krátkej chvíle dokonale osuší. Sušenie pri nízkych teplotách pomáha vyhladiť záhyby a minimalizovať pokrčenie tkanín. Program proti pokrčeniu vám pomôže dosiahnuť dokonalú bielizeň bez nutnosti žehliť.

Technické parametre sušičky na bielizeň AMICA

Sušička vám umožní sušiť bielizeň bez nutnosti ju žehliť, čo vám ušetrí veľa času a energie. Sušička na bielizeň AMICA SUPF 911 BW spadá do energetickej triedy B. Tomu zodpovedá spotreba energie 4,68 kWh. Vnútorný priestor sušičky obsiahne až 9 kg bielizne na sušenie. Hlučnosť prístroja je primeraných 65 dB. Účinnosť sušenia je kľúčovým faktorom pri výbere sušičky, pretože určuje, koľko vlhkosti z mokrej bielizne dokáže sušička odstrániť. Sušička na bielizeň AMICA dosahuje účinnosť triedy B, čo značí, že bežný sušiaci program dokáže odstrániť viac ako 80 – 89,9 % vlhkosti z bielizne.

Údaje uvádzané na energetickom štítku sušičiek:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model sušičky
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • kWh/annum: ročná spotreba energie, zodpovedá 160 cyklom za jeden rok (sušenie cca 3× týždenne)
  • min/cycle: trvanie jedného bežného cyklu
  • kg: kapacita bielizne v kilogramoch, pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štvor a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg
  • dB: maximálna hlučnosť spotrebiča
  • Posledný údaj uvádza triedu účinnosti kondenzácie – vypovedá o tom, koľko vlhkosti unikne do ovzdušia, v rozmedzí A (najúčinnejšia) až G (najmenej účinná)

__________________________________________________________________

Pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štyroch a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg. Prípustná odchýlka pri overovaní môže byť v sušičkách bielizne pri všetkých parametroch (okrem hluku) o 6 % vyššia, než aké sú uvedené hodnoty. Pri maximálnom hluku však musí zodpovedať uvedenej hodnote alebo byť nižšia.

Sušička prádla AMICA SUPF 911 BW Energetický štítok

Rozmery:

84,5 × 59,6 × 60,9 cm (v × š × h)

Hmotnosť:

36,5 kg

Farba:

Biela

Účinnosť:

B

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Spotreba energie 4,68 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 616 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 60,9 cm
Šírka 59,6 cm
Výška 84,5 cm
Hmotnosť 36,5 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Systém proti krčeniu bielizne, Detský zámok

Farba sušičky

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  AMSU004
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1193120
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16