Obnoviť stránku

AMICA SUPF 812 W

4,3 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA SUPF 812 W

Máte početnú rodinu alebo jednoducho často periete bielizeň? Tak to by sa vám iste mohla hodiť táto špičková kondenzačná sušička prádla Amica SUPF 812 W. Ponúka spojenie moderných technológií, účinného sušenia, príkladného spracovania a účelného dizajnu v klasickej bielej farbe. Vďaka prítomnosti tepelného čerpadla sa znížili náklady na prevádzku, pracuje v energetickej triede A++ a šetrí vám tak spotrebu energie a poskytuje vám jedinečný užívateľský komfort. Iste oceníte aj nízku hlučnosť, ktorá nepresiahne 69 dB.

Kľúčové vlastnosti sušičky prádla AMICA SUPF 812 W

  • Kvalitná kondenzačná sušička za rozumnú cenu
  • Tepelné čerpadlo
  • 16 skvelých programov
  • Objem je až 8 kg bielizne
  • Odložený štart a vnútorné osvetlenie
  • Automatický systém proti pokrčeniu
  • Nízka hlučnosť a detská poistka

Perfektný pomocník

Táto sušička bielizne disponuje perfektným pomerom cena/výkon, o čom už svedčí napríklad ponuka hneď 16 programov. O vaše najobľúbenejšie oblečenie sa postará program Džínsy, ktorý bol špeciálne vyvinutý, aby chránil farby a zachovával elasticitu a tvar džínsových odevov. Samozrejme je tu prítomný aj šikovný program na ľahké žehlenie, Baby Care pre detské oblečenie alebo funkcia osvieženia. 

S tepelným čerpadlom

Veľkou výhodou modelu AMICA SUPF 812 W je prítomnosť tepelného čerpadla, ktoré výrazne znižuje celkovú spotrebu energie, pretože využíva špeciálnu úspornú technológiu na ohrev vzduchu aj jeho ochladzovanie. Ďalšou výhodou sušičky je väčšia šetrnosť voči bielizni a možnosť sušiť aj chúlostivé tkaniny. Jednoduché ovládanie je realizované pomocou otočného ovládača a o bezpečnosť sa stará detská poistka. V neposlednom rade treba spomenúť aj prítomnosť vnútorného osvetlenia, vďaka ktorému budete mať krásny prehľad o usporiadaní odevov

 

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 69 dB
Spotreba energie 1,98 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 236 kWh/annum

Rozmery sušičky

Hĺbka 61,5 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 84,5 cm
Hmotnosť 52 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Vnútorné osvetlenie, Detská poistka
Kód:  AMSU002
Produktové číslo:  1140289
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11