Obnoviť stránku

AMICA SUPF 811 BW

Garancia najlepšej ceny
356,90 €

AMICA SUPF 811 BW

Potrebujete viac miesta na sušenie bielizne, ale neviete, ako to zariadiť? Pre takéto prípady je výber voľne stojacej sušičky na bielizeň AMICA tá správna voľba. Je to sušička kondenzačná. Kondenzačná sušička je v súčasnosti jedným z najrozšírenejších typov. Umožňuje totiž jednoduchú inštaláciu bez nutnosti vykonávať stavebné práce alebo zložité montáže. Sušička je vybavená nádobou na kondenzát, ktorá efektívne zbiera a uchováva vodu vzniknutú kondenzáciou vlhkosti z bielizne. Sušička AMICA SUPF 811 BW si vás získa svojimi funkciami, ako je napríklad odložený štart, rýchly program, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne, bez napojenia na odpad a detský zámok. Rozmery sušičky na bielizeň AMICA sú 84,5 × 59,6 × 60,9 cm (v × š × h). Jej hmotnosť dosahuje 36,5 kg.

Hlavné vlastnosti sušičky AMICA SUPF 811 BW

  • Voľne stojaca sušička je moderným a priestorovo úsporným riešením na sušenie bielizne
  • Je to sušička kondenzačná
  • Sušička zahŕňa nádobu na kondenzát
  • Vnútorný priestor sušičky je určený na 8 kg kúskov bielizne na sušenie
  • Spotrebič má hlučnosť 65 dB
  • Funkcia odloženého štartu umožní naplno využiť nízku tarifu
  • Pomocou rýchleho programu bude bielizeň suchá za krátku dobu
  • Sušička disponuje vnútorným osvetlením
  • Sušenie pri nízkej teplote vyhladí záhyby a minimalizuje pokrčenie tkanín
  • Napojenie na odpad: nie

Nechajte sa očariť ďalšími užitočnými funkciami sušičky bielizne AMICA SUPF 811 BW

Vďaka sušičke AMICA získate viac voľného času a vaša bielizeň bude dokonale čistá a voňavá. Vnútorné osvetlenie zaistí dokonalý prehľad o jej obsahu, navyše pri vyberaní nezabudnete na žiadnu vec. Detská poistka poskytuje maximálnu bezpečnosť vašim malým deťom a zabraňuje v ovládaní zariadenia.

Dajte zelenú úspore energie so sušičkou AMICA SUPF 811 BW

Zelená energia je prioritou – naše sušičky spotrebúvajú minimum elektriny. Funkcia odloženého štartu vám umožní plánovať sušenie bielizne tak, aby sa uskutočnilo pri výhodnom nočnom prúde. Ak nastavíte zapnutie sušičky pri nižšej tarife za elektrinu, môžete znížiť náklady na energie.

Zvoľte si sušiaci program na základe typu bielizne

Sušička bielizne AMICA je vhodná pre všetky druhy bielizne vrátane jemných textílií, ako sú košele a saténové šaty. Škvrna od rannej kávy na košeli nie je koniec sveta, ani ak sa chystáte na pracovný pohovor. Košeľu stačí vyprať a použiť rýchly program, ktorý ju počas krátkej chvíle dokonale osuší. Sušenie pri nízkej teplote zmierňuje pokrčenie a vyhladzuje záhyby tkanín bez nutnosti žehlenia. S programom proti krčeniu ušetríte čas aj úsilie pri žehlení.

Energetické údaje sušičky na bielizeň AMICA

Sušička je vhodná pre rodiny s veľkým objemom bielizne, ktorým ušetrí čas a vynaloženú energiu. Sušička na bielizeň AMICA SUPF 811 BW je zaradená do energetickej triedy B. Tomu zodpovedá spotreba energie 6,48 kWh. Bubon sušičky pojme až 8 kg bielizne na sušenie. Hlučnosť zariadenia je 65 dB. Pri výbere sušičky je dôležité brať do úvahy účinnosť sušenia, ktorá určuje, aké percento vody dokáže sušička odstrániť z mokrej bielizne. Sušička na bielizeň AMICA dosahuje účinnosť triedy B, čo udáva, že pri štandardnom programe vysuší 80 – 89,9 % vody.

Údaje uvádzané na energetickom štítku sušičiek:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model sušičky
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • kWh/annum: ročná spotreba energie, zodpovedá 160 cyklom za jeden rok (sušenie cca 3× týždenne)
  • min/cycle: trvanie jedného bežného cyklu
  • kg: kapacita bielizne v kilogramoch, pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štvor a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg
  • dB: maximálna hlučnosť spotrebiča
  • Posledný údaj uvádza triedu účinnosti kondenzácie – vypovedá o tom, koľko vlhkosti unikne do ovzdušia, v rozmedzí A (najúčinnejšia) až G (najmenej účinná)

__________________________________________________________________

Pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štyroch a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg. Prípustná odchýlka pri overovaní môže byť v sušičkách bielizne pri všetkých parametroch (okrem hluku) o 6 % vyššia, než aké sú uvedené hodnoty. Pri maximálnom hluku však musí zodpovedať uvedenej hodnote alebo byť nižšia.

Sušička prádla AMICA SUPF 811 BW Energetický štítok

Rozmery:

84,5 × 59,6 × 60,9 cm (v × š × h)

Hmotnosť:

36,5 kg

Farba:

Biela

Účinnosť:

B

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Spotreba energie 6,48 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 561 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 60,9 cm
Šírka 59,6 cm
Výška 84,5 cm
Hmotnosť 36,5 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Systém proti krčeniu bielizne, Bez napojenia na odpad, Detský zámok

Farba sušičky

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  AMSU003
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1193119
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01