Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AMICA SKZ 65 XWG

Garancia najlepšej ceny
122,90 €

AMICA SKZ 65 XWG

Hľadáte do vašej kuchyne ojedinelý, vysoko moderný, výkonný a spoľahlivý spotrebič? Komínový odsávač AMICA SKZ 65 XWG je skvelým a potrebným pomocníkom pre dostatočné odvetrávanie pri príprave každodenného pokrmu. Pri smažení, varení i pečení často unikajú nepríjemné výpary, ktoré sa rýchlo linú cez celú domácnosť. Tento komínový digestor AMICA SKZ 65 XWG spoľahlivo odsaje všetok zápach a paru vzniknutú pri príprave pokrmov, a preto zaistí v kuchyni svieži a príjemný vzduch.

Kľúčové vlastnosti komínového digestora Amica SKZ 65 XWG

  • Dizajnovo vydarený komínový digestor
  • Luxusné biele vyhotovenier
  • Úsporné LED osvetlenie a LED displej
  • Štyri stupne výkonu
  • Dotykové ovládanie
  • Funkcia recirkulácie vzduchu – uhlíkový filter FWP 18 nutné dokúpiť
  • Časovač pre nastavenie automatického vypnutia
  • Hliníkový tukový filter

Perfektné a úsporné LED osvetlenie digestora Amica

Komínový digestor Amica SKZ 65 XWG disponuje moderným LED osvetlením, ktoré výrazne šetrí aj elektrickú energiu. Doprajte si úžasnú a neopakovateľnú atmosféru v kuchyni. Získate tiež dokonalý prehľad pri práci na kuchynskej doske. Zapínanie osvetlenie je navyše úplne nezávislé od funkcie digestora.

Účinné odsávanie s možnosťou recirkulácie

Komínový digestor Amica SKZ 65 XWG ponúka štyri rôzne stupne výkonu, ktoré možno jednoducho regulovať. Výkonný motor zabezpečí maximálnu úroveň odťahu až 608 m3 za hodinu a v režime Booster až 690 m3 za hodinu, čo oceníte aj v priestrannej kuchyni. Vďaka integrovanému časovaču si môžete vopred nastaviť automatické vypnutie odsávania. Výhodou je aj nižšia hlučnosť iba 68 dB pri maximálnom výkone (Booster 69 dB).

Na prvý pohľad vás odsávač zaujme exkluzívnym a úplne sofistikovaným moderným dizajnom. Vďaka tomu sa bude dokonale vynímať medzi ostatnými spotrebičmi a stane sa zaujímavým doplnkom interiéru vašej kuchyne. Hladký povrch sa navyše ľahko čistí a udržiava.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre digestora

Energetická trieda A

Typ

Typ Komínový
Umiestnenie Nástenný

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a výbava

Vlastnosti LED osvetlenie
Počet filtrov 2
Typ filtra Tukový

Vývody

Počet 3

Výkon

Vhodné do Kuchyne spojenej s inou miestnosťou (nad 30 m²)

Farba

Farba Biela

Hlučnosť

Hlučnosť 68 dB
Kód:  AMIOP022
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1161159
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07