Obnoviť stránku

AMICA SIB 18M W

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA SIB 18M W

Zháňate elektrický sporák v kombinácii s indukčnou varnou doskou? Kúpte si sporák Amica. Vďaka najnovšej technológii je zaradený do energetickej triedy A, čo vám zaručí nízke účty za elektrickú energiu. Elektrická rúra disponuje týmito funkciami - klasické pečenie, gril, ventilátor, rozmrazovanie, horné teleso pre zhnednutie (krustu) a spodné teleso. Rúra dosiahne teplotu 150 °C za 4 minúty, čo je o 20% rýchlejšie, než je štandard. Nemusíte teda čakať na správnu teplotu v komore rúry, ale namiesto toho sa môžete venovať príprave jedla. Rozmrazovanie pojme veľké množstvo pokrmov ako napríklad mäso, ryby či pečivo. V zadnej časti rúry je skryté halogénové osvetlenie, vďaka nemu vidíte, v akej fáze prípravy je váš pokrm. Potešia vás bočné nerezové lišty, ktoré uľahčia manipuláciu s plechmi. Po vysunutí z rúry zostávajú stabilné, navyše je možné ich vybrať a umyť v umývačke.

Kľúčové vlastnosti

  • energetická trieda A
  • super rýchly ohrev - 150 °C za 4 minúty
  • výsuvný odkladací priestor pod rúrou
  • halogénové osvetlenie
  • funkcia booster
  • symbol H - zvyškový ukazovateľ tepla

Úložný priestor

Pod rúrou je dômyselne skrytý úložný priestor. Vďaka kolieskam ho jednoducho vysuniete a môže ho použiť napr. na odkladanie panvíc a hrncov.

Funkcia Booster

Táto funkcia vám umožní zvýšenie vykurovacieho výkonu poľa na indukčnej varnej doske. Možno uviesť pokrm k bodu varu vo veľmi rýchlom čase. Jedlo je takto pripravované veľmi rýchlo a zachováva si viac živín.

 
Kód:  AMSP0037
Produktové číslo:  SIB18MW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07