Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AMICA SHM 582NS W

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

AMICA SHM 582NS W

Predstavujeme vám veľmi praktický kombinovaný sporák značky Amica v tradičnom bielom vyhotovení. Vďaka energetickej triede A nie je jeho prevádzka energeticky náročná a šetrí tak vaše peniaze. Spotrebič je vybavený štyrmi horákmi. Všetky sú vybavené bezpečnostnou poistkou, takže ak prievan zhasne plameň, zavrie sa prívod plynu a nič neuniká. Mreže sú smaltované pre ľahšiu údržbu.

Kľúčové vlastnosti

  • Vnútorný objem 67 l
  • 3 funkcie pečenia
  • Moderný dizajn
  • Trojité sklo dvierok
  • Energetická trieda A

Objemná rúra

Objem vnútra elektrickej rúry je 67 l a dostatočne ho chránia dvierka s trojitým sklom, takže je bezpečný aj pre malé deti. Rúra ponúka možnosť využitia horného a dolného výhrevného telesa.

Jednoduchá údržba

Varná doska je vyrobená z veľmi kvalitného smaltu. Vďaka tomu z nej jednoducho odstránite aj pripečené nečistoty. Vnútorný povrch rúry je tiež zo smaltu, takže sa ľahko čistí. Súčasťou výbavy sú dva plechy a rošt.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ

Typ varnej dosky Plynová

Vlastnosti

Počet platničiek 4
Objem rúry 67 l
Vysúvanie plechu Prelisy
Príkon 2 kW
Pripojenie Propán-bután

Doska

Vlastnosti dosky Bezpečnostná poistka horáka, Integrované zapaľovanie
Výbava dosky Smaltová mriežka

Rúra

Programy rúry Horný ohrev, Spodný ohrev

Farba

Farba Biela

Rozmery

Šírka 50 cm
Výška 85 cm
Hĺbka 60 cm

Energetická trieda

Kód:  AMSP0006
Produktové číslo:  SHM582NSW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03