Obnoviť stránku

AMICA SHM 5774PA W

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA SHM 5774PA W

Predstavujeme vám veľmi praktický kombinovaný sporák od značky Amica v tradičnom bielom vyhotovení s displejom a Ta programátorom. Vďaka energetickej triede A nie je jeho činnosť energeticky náročná a šetrí tak vaše peniaze. Spotrebič je vybavený štyrmi horákmi s elektronickým zapaľovaním. Všetky sú vybavené bezpečnostnou poistkou, takže, ak prievan zhasne plameň, zavrie sa prívod plynu a nič neuniká.

Kľúčové vlastnosti

  • Elektronické zapaľovanie s poistkou
  • Vnútorný objem 66 l
  • Ta programátor
  • Super rýchly ohrev – 150 °C za 4 minúty
  • 10 funkcií
  • Moderný dizajn
  • Trojité sklo dvierok
  • Energetická trieda A

Majte pečenie pod kontrolou

Tento model je vybavený výborným Ta programátorom, ktorý umožňuje odložiť začiatok alebo koniec pečenia, čo sa hodí na efektívne plánovanie prípravy jedla. Displej vo vypnutom stave ukazuje hodiny. Objem vnútra elektrickej rúry je 66 l a dostatočne ho chránia dvierka s trojitým sklom, takže je rúra bezpečná aj pre malé deti.

Rúra ponúka možnosť využitia horného a dolného výhrevného telesa a grilu. Funkcia super rýchleho ohrevu dosiahne teplotu 150 °C za 4 minúty, teda o 20 % rýchlejšie, ako je bežné.

Jednoduchá údržba

Varná doska je vyrobená z veľmi kvalitného smaltu. Vďaka tomu z nej jednoducho odstránite aj pripálené nečistoty. Vnútorný povrch rúry je tiež zo smaltu, takže sa ľahko čistí. Výhodou tohto typu sporáka sú aj teleskopické výsuvy plechov. Tie zabezpečujú jednoduchú manipuláciu s plechmi bez toho, aby vaše ruky museli zasahovať do horúcej rúry. Celý plech sa vysunie a zabezpečí jednoduchý prístup k pripravovanému pokrmu. Je tiež možné ich jednoducho vybrať a umyť v umývačke riadu. Súčasťou výbavy sú dva plechy.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ

Typ varnej dosky Plynová

Vlastnosti

Počet platničiek 4
Objem rúry 66 l
Vysúvanie plechu Teleskopické
Príkon 3,1 kW
Pripojenie Zemný plyn, Propán-bután

Doska

Vlastnosti dosky Bezpečnostná poistka horáka, Integrované zapaľovanie
Výbava dosky Liatinová mriežka

Rúra

Vybavenie rúry Časovač
Programy rúry Gril, Horný ohrev, Spodný ohrev, Rozmrazovanie, Ventilátor

Farba

Farba Biela

Rozmery

Šírka 50 cm
Výška 85 cm
Hĺbka 60 cm

Energetická trieda

Montáž

Odborná montáž Áno
Kód:  AMSP0023
Produktové číslo:  SHM5774PAW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17