Obnoviť stránku

AMICA SHM 51032 X

4,2 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

AMICA SHM 51032 X

Výborne vybavený a cenovo dostupný kombinovaný sporák Amica SHM 51032 X s plynovou varnou doskou ponúka objem 69 litrov, prevádzku v úspornej energetickej triede A a 4 funkcie rúry - horné výhrevné teleso, spodné výhrevné teleso, klasické pečenie a gril pre prípravu lahodných steakov. Sporák je dodávaný v modernom vyhotovení z nehrdzavejúcej ocele s príklopom.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A
  • 4 funkcie rúry
  • 3-vrstvové sklo dvierok
  • Bezpečnostné poistky
  • Vyhotovenie z nehrdzavejúcej ocele
  • Gril

Skvelá výbava

Varná doska je vybavená štyrmi plynovými horákmi s bezpečnostnými poistkami a elektronickým zapaľovaním v každom gombíku. Najväčší z nich s priemerom 9 cm a príkonom 2,4 kW si poradí s veľkými hrncami a panvicami, najmenší naopak ušetrí energiu. Bezpečnostné poistky v prípade zhasnutia plameňa zabezpečia uzavretie prívodu plynu a nedochádza k jeho úniku.
Na odkladanie plechov a ďalšieho príslušenstva poslúži výklopná priehradka. Dvierka rúry sú z trojitého skla, o ktoré sa nepopálite. Vnútro rúry je vyrobené z ľahko čistiteľného smaltu. Súčasťou výbavy je tiež rošt, hlboký a plytký plech.
Príslušenstvo:

  • hlboký plech, plytký plech a rošt

Varné zóny:
Ľavá predná: 9 cm/2,4 kW - veľký horák
Pravá predná: 4 cm/0,65 kW - malý horák
Pravá zadná a ľavá zadná: 6,5 cm/1,4 kW - stredný horák 

 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Farba

Farba Antikoro

Rozmery

Šírka 50 cm

Energetická trieda

Kód:  AMI002g
Produktové číslo:  SHM51032X
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02