Obnoviť stránku

AMICA SHE 583N W

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

AMICA SHE 583N W

Elektrický sporák Amica je skvelým spotrebičom, ktorý spĺňa základné požiadavky. Sporák je veľmi úsporný, pretože patrí do energetickej triedy A. Elektrická rúra disponuje hneď štyrmi rôznymi funkciami, varná doska obsahuje 4 liatinové platne. 

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A
  • Varná doska so 4 platňami
  • Jedna rýchlo-platňa
  • Elektrická rúra so štyrmi funkciami
  • Celosklenené dvierka s trojitým sklom
  • Súčasťou je praktický rošt

Jednoduché čistenie, bezpečnosť a vysoký výkon

Vnútro rúry a okolie liatinových plôch je zhotovené z kvalitného smaltu. Ten umožňuje pohodlné a rýchle čistenie rúry. Rúra je vybavená celosklenenými dvierkami s trojitým sklom, čo vám dáva skvelý prehľad o stave pokrmu v rúre a zároveň chráni pred popálením. 

Výkonná rýchlo-platňa

Veľkou výhodou tejto rúry je tiež jedna rýchlo-platňa. Tá disponuje príkonom hneď 2 kW, je ideálna napríklad na rýchle ohriatie vody, či na varenie v objemnejších hrncoch.

Kód:  AMSP0003
Produktové číslo:  SHE583NW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06