Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

AMICA SHC 5881 W

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA SHC 5881 W

S elektrickým sporákom od výrobcu Amica bude príprava pokrmov hračka! Teraz môžete smažiť, piecť, variť aj grilovať na otočnom ražni. Sporák ponúka výkonnú teplovzdušnú rúru, modernú sklokeramickú dosku a rad praktických funkcií. Spadá do energetickej triedy A, preto predstavuje ekonomicky šetrné riešenie do každej domácnosti. Vyniká tiež elegantným vyhotovením v bielej farbe.

Rýchle a výkonné pečenie

Sklokeramická zóna disponuje štyrmi výkonnými Hi-light platničkami na rýchle varenie. Doska je navyše vybavená ukazovateľmi zostatkového tepla, ktoré zaistia maximálnu bezpečnosť. Vďaka objemnej rúre zvládnete pripraviť aj niekoľko chodov naraz. Vybrať si môžete až z 10 rôznych funkcií, ako je obľúbené teplovzdušné pečenie, gril na šťavnaté rebierka a steaky, pečenie s ventilátorom na jemnú prípravu koláčikov, režim pizza aj praktická funkcia rozmrazovania. Poteší vás tiež Super gril na prípravu dokonale chrumkavej kôrky a otočný ražeň pre milovníkov hydiny. Vďaka extra rýchlemu ohrevu sa rúra dokáže zahriať na 150 °C už za 4 minúty a 30 sekúnd.

Kľúčové vlastnosti

  • Super rýchle rozohriatie rúry
  • Vždy chladné dvierka
  • Otočný ražeň na prípravu hydiny
  • Ľahko čistiteľný smalt vnútri rúry
  • Zvyškový ukazovateľ tepla zaistí vašu bezpečnosť
  • Režim Pizza na pečenie pečiva a pizze
  • Super gril na prípravu rýb, špízov alebo klobások

Skvelá výbava

Jednou z predností je aj jednoduché čistenie rúry, vnútro je z ľahko udržiavateľného smaltu. Dvierka rúry sú tvorené 3 sklami, preto ostávajú vždy chladné na dotyk. Na držadle rúry je umiestnené praktické pútko na zavesenie kuchynskej chňapky. K rúre navyše dostanete hlboký aj plytký plech a rošt. Plech je po pečení možné jednoducho uložiť do výsuvného odkladacieho priestoru.

Doplňujúce vlastnosti:
Rozmery:
85 × 50 × 60 cm
Príslušenstvo:
Hlboký plech
Plytký plech
Rošt

 
Kód:  AMI005g
Produktové číslo:  SHC5881W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16