Obnoviť stránku

AMICA SHC 5831 X

4,7 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA SHC 5831 X

Všetky dobroty rýchlejšie a ľahšie pripravíte na novom sporáku. Chcete variť ako babička? Môžete, ale uľahčite si prácu používaním moderných prístrojov.

Kľúčové vlastnosti

  • Sklokeramická varná doska
  • Elektrická rúra
  • 4 prednastavené funkcie rúry
  • Príslušenstvo: rošt, plech
  • Trojité sklo dverí rúry
  • Ľahko čistiteľný smalt

Upratané raz dva

Sklokeramická varná doska sa vďaka tomu, že platničky nie sú vystúpené, ľahko čistí a vodu, ktorá vytiekla zo zemiakov, jednoducho zotriete. Elektrická rúra je vnútri ošetrená ľahko čistiteľným smaltom, takže ani upratovanie vnútorného priestoru rúry nebude zložité.  A to aj napriek tomu, že je rúra nezvyčajne priestranná, vo svojej kategórii má bezkonkurenčných 69 objemových litrov.

Pečieme, pečieme

Rúra je vybavená štyrmi prednastavenými programami, ktoré kombinujú funkcie klasického pečenia zhora a zdola. Na plechu a rošte, ktoré sú dodávané k rúre, upečiete perník rovnako dobre ako mäso so zemiakmi. Trojité sklo dvierok poskytne optimálnu tepelnú izoláciu a ideálne využitie elektrickej energie. Tiež zabráni nežiaducemu popáleniu pri dotyku.

Kód:  AMSP0029
Produktové číslo:  SHC5831X
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09