Obnoviť stránku

AMICA PPS 8423 BSIW

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA PPS 8423 BSIW

Práčka spredu plnená AMICA PPS 8423 BSIW je praktickým riešením do väčšiny domácností. Šírka daného modelu sa rovná hodnote 59,5 cm. Práčka AMICA PPS 8423 BSIW spadá do energetickej triedy A+++. To tiež dokazuje jej energetická spotreba počas roka 137 kWh/annum, vody spotrebuje za rok okolo 11000 l. Vnútorný priestor práčky je stanovený na 8 kg bielizne. Vnútorný priestor práčky je stavaný až na 8 kg bielizne. Efektnou vlastnosťou práčky AMICA je rovnako funkcia odloženého štartu, vďaka ktorému ste schopní nastaviť práčku tak, že sa zvládne spustiť sama vo vymedzenom čase. Maximálne otáčky počas odstreďovania dosiahnu hodnotu 1400 ot./min pri hluku do 78 dB, hlučnosť prania neprekročí 54 dB. Je opatrená ochranným detským zámkom, ktorý pre vás bude užitočný, pokiaľ máte doma zvedavé deti. Displej nachádzajúci sa na čelnej strane práčky vám poskytne informácie o aktuálnom programe či nastavení.

Kľúčové znaky úzkej parnej práčky AMICA PPS 8423 BSIW

  • AMICA PPS 8423 BSIW je spredu plnená práčka
  • Energetická trieda A+++
  • Bubon disponuje kapacitou až 8 kg
  • Práčka s rozmermi: 59,5 × 85 × 47 cm
  • Ide o úzku práčku s hĺbkou iba 47 cm
  • Hmotnosť: 67 kg
  • Farba práčky: biela

Parná práčka AMICA disponuje hneď niekoľkými užitočnými funkciami a technológiami

Chcete mať bielizeň vypratú v určitom čase? V tom prípade bude pre vás ako stvorená parná práčka AMICA, ktorá má dokonca aj funkciu odloženého štartu. Ak neradi žehlíte, bude pre vás tou správnou voľbou práčka s parným programom. Tento program sa postará o prevoňanie a prevzdušnenie bielizne, z ktorej navyše zmiznú všetky záhyby. Práčka AMICA PPS 8423 BSIW je vybavená displejom, ktorý môže slúžiť na nastavenie programov alebo na sledovanie priebehu prania. Pre väčšiu bezpečnosť je tento model vybavený detskou poistkou, takže odpadajú starosti s tým, že by bolo vaše dieťa schopné zasiahnuť do priebehu prania.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 67 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,6 m (1,6 m)

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 47 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Odložený štart, Displej, Detská poistka

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  AMIPR007
Produktové číslo:  1140364
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02