Obnoviť stránku

AMICA PPF 9423 BSIW + AMICA SUPF 822 W

Príslušenstvo k tovaru

AMICA PPF 9423 BSIW + AMICA SUPF 822 W

Potrebujete vybaviť svoju kúpeľňu kvalitnými spotrebičmi a pokukujete po práčke aj sušičke? V tom prípade je tu pre vás pripravená táto cenovo výhodná súprava značky Amica. Oba spotrebiče patria do úspornej energetickej triedy a disponujú širokou škálou moderných technológií, ktoré maximálne uľahčia a zefektívnia ich používanie.

Kľúčové vlastnosti práčky Amica PPF 9432 BSIW

  • Špičková parná práčka PPF 9432 BSIW ponúka široký výber pracích programov
  • Energetická trieda A+++ zaručuje značné finančné úspory
  • Intuitívne ovládanie pomocou prehľadného LED displeja
  • Add+ (možnosť pridať bielizeň v priebehu prania)
  • Práčka vyperie naraz až 9 kg bielizne
  • Bezuhlíkový BLDC motor zaisťujúci tichú prevádzku
  • Senzor naplnenia, ochrana proti pretečeniu a ďalšie špeciálne vychytávky
  • Samočistenie bubna šetrí váš čas
  • Detský zámok pre maximálnu bezpečnosť vašich detí
  • Funkcia OptiDose umožňuje automatické dávkovanie pracieho prostriedku

Parná práčka AMICA PPF 9432 BSIW

Spoločnosť Amica predstavuje pokrokové spotrebiče, ktoré sa starostlivo starajú o vašu bielizeň a uchovávajú ju dlho ako novú. Môžete počítať s tým, že vám parná práčka Amica PPF 9432 BSIW vaše módne kúsky vyperie vždy šetrne, ochráni každé vlákno, farbu aj štruktúru tkaniny. Táto samostatne stojaca práčka je majstrom svojho oboru. Pojme až 9 kg bielizne, čím sa hodí do väčších domácností. Ponúka špeciálnu technológiu, ktorá vám ušetrí veľa práce so žehlením. Pridáva totiž možnosť zakončiť prací cyklus parou a vďaka tomu obmedziť pokrčenie až o tretinu. Zverte vaše odevy do rúk naozajstných odborníkov.

Široká škála programov

Na výber máte hneď zo 16 rôznych programov. Do výbavy patrí tiež antialergický program. Práčka je určená aj pre bezpečné pranie vlny určenej výhradne na ručné pranie. Poradí si aj s tými najchúlostivejším materiálmi. Nechýba ani extra rýchly 15 minútový program určený pre menšie dávky bielizne. Špeciálny program na odolné škvrny pridáva extra plákanie s použitím odstraňovača škvŕn. Určite vás poteší funkcia Add+, ktorá umožní pridať bielizeň v priebehu prania. Uľahčite si pranie špeciálnym dávkovaním pracieho prostriedku so systémom OPTIDOSE, ktorý automaticky vyberie množstvo tekutého pracieho prostriedku pre typ a množstvo danej bielizne. Naplnený dávkovač vydrží až 20 pracích cyklov. Práčka PPF 9423 BSIW taktiež ponúka mnoho prídavných funkcií. Určite oceníte funkciu skrátenia času. Vaše oblečenie bude vyprané rýchlejšie a rovnako efektívne ako pri bežnom cykle. Nechýba ani veľmi obľúbená funkcia všetkých gazdiniek SteamTouch, vďaka ktorej bude žehlenie rýchle a jednoduché. Počas prania sa používa para, ktorá preniká vláknami a uvoľní ich, čím zmiznú všetky záhyby.

Kľúčové vlastnosti sušičky AMICA SUPF 822 W

  • Kvalitná kondenzačná sušička od spoločnosti Amica
  • Energetická trieda A++ ušetrí financie
  • Náplň až 8 kg
  • Detská poistka
  • Nízka hlučnosť sušičky
  • Antialergénny program
  • Ukazovateľ plného zásobníka vody
  • Prehľadný LED displej

Sušička AMICA SUPF 822 W

Máte početnú rodinu alebo jednoducho často periete bielizeň? Tak to by sa vám určite mohla hodiť táto špičková kondenzačná sušička Amica. Tento typ sa radí medzi pokrokové spotrebiče, ktoré sa starostlivo postarajú o vašu bielizeň a uchovávajú ju dlho ako novú. Môžete počítať s tým, že oblečenie usuší vždy šetrne, ochráni každé vlákno, farbu aj štruktúru tkaniny. Navyše ponúka spojenie účinného sušenia, a moderných technológií aj účelného dizajnu v bielej farbe. Používateľov určite poteší skutočnosť, že sušička pracuje v energetickej triede A++ a oceníte aj nízku hlučnosť, ktorá nepresiahne 69 dB. Sušička bielizne Amica SUPF 822 W šetrí spotrebu energie a poskytuje jedinečný používateľský komfort. Zverte vašu bielizeň do rúk naozajstných odborníkov.

Usušte naraz veľké množstvo bielizne

Amica SUPF 822 W vyniká perfektným pomerom cena/výkon, pričom ponúkne hneď 16 programov. O vaše najobľúbenejšie oblečenie sa postará program Džínsy, ktorý bol špeciálne vyvinutý tak, aby chránil farby a zachovával elasticitu a tvar džínsových odevov. Prítomný je praktický antialergénny program. S ním je vaša bielizeň zbavená alergénov, roztočov aj baktérií. Veľkou výhodou je aj jednoduché ovládanie, ktoré je realizované pomocou LED displeja a otočného ovládača. Veľký bubon pojme až 8 kg bielizne a vy tak môžete veľké množstvo usušiť naraz.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 67 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 236 kWh/annum

Farba sušičky

Farba Biela

Farba práčky

Farba Biela

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Odložený štart, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, Automatické dávkovanie, Detská poistka
Technológie práčky Aqua stop
Funkcie sušičky Odložený štart, Displej

Rozmery sušičky

Výška 84,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 64 cm

Rozmery práčky

Výška 85 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,5 cm
Kód:  AMISET045
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11