Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AMICA PPF 8423 BSW

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA PPF 8423 BSW

Práčka s predným plnením AMICA PPF 8423 BSW je praktickou voľbou pre všetkých, ktorí doma perú. Na základe hĺbky 56,5 cm spadá medzi práčky bežnej veľkosti, bez kompromisov, čo sa týka objemu. Šírka daného modelu dosahuje hodnotu 59,5 cm. Práčka AMICA PPF 8423 BSW radíme do energetickej kategórie A+++. O tom svedčí jej energetická spotreba počas roka 157 kWh/annum, vody spotrebuje za rok približne 11000 l. Bubon práčky je schopný obsiahnuť až 8 kg bielizne. Doplnkom práčky AMICA je funkcia kontrolovaného štartu, vďaka čomu je možné nastaviť práčku tak, že sa zvládne spustiť sama vo vymedzenom čase. Pýši sa systémom detského zámku, ktorý pre vás bude vhodný, pokiaľ máte doma malých nezbedníkov. Vstavaný displej nachádzajúci sa na čelnej strane práčky vám poskytne informácie o momentálnej činnosti alebo nastavení. Práčka AMICA PPF 8423 BSW má v sebe zabudované aj technológie, medzi ktorými nájdete funkciu Aqua stop a Fuzzy logic.

Zásadné funkcie parnej práčky AMICA PPF 8423 BSW

  • AMICA PPF 8423 BSW je práčka disponujúca predným plnením
  • Energetická kategória A+++
  • Bubon vám poskytne kapacitu až na 8 kg
  • Práčka s rozmermi: 59,5 × 85 × 56,5 cm
  • Funkcia Aqua Stop predíde úniku vody pri prípadnej poruche
  • Práčka AMICA ponúka program Fuzzy logic, vďaka ktorému funguje efektívnejšie
  • Rýchly program na prací cyklus napr. po tréningu
  • Zariadenie bolo overované spoločnosťou dTest
  • Farba práčky: biela

Parná práčka AMICA disponuje užitočnými technológiami a funkciami

Chcete mať bielizeň vypratú v určitom čase? V takom prípade je pre vás ako stvorená parná práčka AMICA, u ktorej sa môžete spoľahnúť na funkciu odloženého štartu. Ak už nechcete žehliť, bude pre vás tou správnou voľbou práčka s parným programom. Tento program sa postará o prevzdušnenie a prevoňanie bielizne, ktorá navyše bude bez záhybu. Automatická práčka AMICA PPF 8423 BSW je vybavená displejom, vďaka čomu budete mať dokonalý prehľad o priebehu prania a možno si na ňom nastaviť aj jednotlivé pracie programy. Tento model je vybavený detskou poistkou, takže odpadajú starosti s tým, že by bolo vaše dieťa schopné otvoriť dvierka práčky pri praní. Rýchly program je stvorený pre tých, ktorí majú na vypranie bielizne málo času. Systém AquaStop ochráni vašu kúpeľňu pred vytopením pri prípadnej poruche práčky.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 56,5 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Detská poistka
Technológie práčky Aqua stop, Fuzzy logic

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  AMIPR008
Produktové číslo:  1140368
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08