Obnoviť stránku

AMICA PPF 82232 BSW + AMICA SUPF 8232 W

Príslušenstvo k tovaru

AMICA PPF 82232 BSW + AMICA SUPF 8232 W

Potrebujete vybaviť svoju kúpeľňu kvalitnými spotrebičmi a pokukujete po práčke aj sušičke? V tom prípade je tu pre vás pripravená táto cenovo výhodná súprava značky Amica. Oba spotrebiče patria do úspornej energetickej triedy a disponujú širokou škálou moderných technológií, ktoré maximálne uľahčia a zefektívnia ich používanie.

Kľúčové vlastnosti práčky Amica PPF 82232 BSW

  • Špičková parná práčka PPF 82232 BSW ponúka široký výber pracích programov
  • Energetická trieda A+++ zaručuje značné finančné úspory
  • Intuitívne ovládanie pomocou prehľadného LED displeja
  • Add+ (možnosť pridania bielizne v priebehu prania)
  • Vyperie až 8 kg bielizne
  • Bezuhlíkový BLDC motor zaisťujúci tichú prevádzku
  • Senzor naplnenia, ochrana proti pretečeniu a ďalšie špeciálne vychytávky
  • Samočistenie bubna šetrí váš čas
  • Detský zámok pre maximálnu bezpečnosť vašich detí

Parná práčka AMICA PPF 82232 BSW

Spoločnosť Amica predstavuje pokrokové spotrebiče, ktoré sa starostlivo starajú o vašu bielizeň a uchovávajú ju dlho ako novú. Môžete počítať s tým, že vám parná práčka Amica PPF 82232 BSW vaše módne kúsky vyperie vždy šetrne, ochráni každé vlákno, farbu aj štruktúru tkaniny. Táto samostatne stojaca práčka je majstrom svojho oboru. Ponúka špeciálnu technológiu, ktorá vám ušetrí veľa práce so žehlením. Pridáva totiž možnosť zakončiť prací cyklus parou a vďaka tomu obmedziť pokrčenie až o tretinu. Zverte vaše odevy do rúk naozajstných odborníkov.

Široká škála programov

Špičková parná práčka Amica PPF 82232 BSW ponúka široký výber pracích programov a nech už zvolíte akýkoľvek, môžete počítať s jedinečným výkonom. Na výber máte hneď zo 16 rôznych programov. Do výbavy patrí tiež antialergický program. Práčka je určená aj pre bezpečné pranie vlny určenej výhradne na ručné pranie. Poradí si aj s tými najchúlostivejším materiálmi. Nechýba ani extra rýchly 15 minútový program určený pre menšie dávky bielizne. Špeciálny program na odolné škvrny pridáva extra plákanie s použitím odstraňovača škvŕn. Určite vás poteší aj funkcia Add+, ktorá umožní pridať bielizeň v priebehu prania.

Kľúčové vlastnosti sušičky AMICA SUPF 8232 W

  • Špičková parná sušička SUPF 8232 W ponúka široký výber programov
  • Energetická trieda A+++
  • Intuitívne ovládanie pomocou prehľadného LED displeja a otočného voliča
  • Určené pre 8 kg bielizne
  • Bezuhlíkový BLDC motor
  • Ukazovateľ plného zásobníka vody
  • Automatické čistenie filtra
  • Vnútorné osvetlenie bubna
  • Objem bubna je 125 litrov

Sušička AMICA SUPF 8232 W

Spoločnosť AMICA predstavuje pokrokové spotrebiče, ktoré sa starostlivo starajú o vašu bielizeň a uchovávajú ju dlho ako novú. Môžete počítať s tým, že vám parná sušička Amica SUPF 8232 W ušetrí veľa práce so žehlením. Predstavujeme vám veľmi kvalitnú a úspornú sušičku bielizne v klasickom bielom vyhotovení. Chváli sa výbornou kapacitou 8 kg bielizne a širokou ponukou hneď 16 programov. Keď k tomu pripočítame príslušnosť k úspornej kategórii A+++, znamená to, že spotrebuje menej energie a času ako spotrebič v energetickej triede A, ide o skvelú voľbu do početných domácností, ktoré ju potrebujú často používať. Zverte vaše odevy do rúk naozajstných odborníkov.

Veľké množstvo programov

Špičková parná sušička AMICA SUPF 8232 W ponúka široký výber programov a nech už zvolíte akýkoľvek, môžete počítať s jedinečným výkonom. Na výber máte hneď zo 16 rôznych programov. Určite oceníte intuitívne ovládanie pomocou prehľadného LED displeja a otočného voliča. Veľmi praktický je aj automatický systém proti pokrčeniu, ktorý zaistí jednoduché žehlenie. Prítomný je ukazovateľ plného zásobníka vody. Používateľov poteší taktiež automatické čistenie filtra. Poriadnej sušičke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, takže si aj tu môžete dopredu naprogramovať začiatok cyklu presne podľa vašej potreby.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 66 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 177 kWh/annum
Kód:  AMISET041
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18