Obnoviť stránku

AMICA PPF 7223 W + AMICA SUPF 8232 W

Príslušenstvo k tovaru

AMICA PPF 7223 W + AMICA SUPF 8232 W

Potrebujete vybaviť svoju kúpeľňu kvalitnými spotrebičmi a pokukujete po práčke aj sušičke? V tom prípade je tu pre vás pripravená táto cenovo výhodná súprava značky Amica. Oba spotrebiče patria do úspornej energetickej triedy a disponujú širokou škálou moderných technológií, ktoré maximálne uľahčia a zefektívnia ich používanie.

Kľúčové vlastnosti práčky Amica PPF 7223 W

  • Nízka spotreba a vysoká efektivita
  • Veľký výber programov
  • Program na každodenné pranie s dĺžkou 58 minút
  • Express program s dĺžkou 15 minút
  • Šetrný bubon
  • Auto senzor pre inteligentnú úsporu vody aj energie
  • Práčka Amica má prehľadný LED displej

Práčka AMICA PPF 7223 W

Perte rýchlo, perte efektívne. Ponáhľate sa do práce alebo za zábavou a potrebujete mať bielizeň vypranú čo najskôr? Práčka AMICA PPF 7223 W zvládne plnohodnotný program už za 58 minút. Neveríte? Vyskúšajte! Okrem ultrarýchleho prania získate tiež veľkú porciu programov, ktoré sa postarajú o všetky typy vašej bielizne, a to pri energetickej úspornosti, akú vám ponúka trieda A+++. Zabudli ste do práčky pridať nejaký kúsok? Nevadí, funkcia Add+ vám umožní pridať každú zabudnutú ponožku, stačí sledovať informácie na prehľadnom LED displeji.

Široká škála programov

Práčka Amica PPF 7223 W si poradí s každým kúskom textílie, ktorý jej zveríte. Program na bavlnu či vlnu už je samozrejmosťou, tak prečo nevyprať fitness alebo outdoor oblečenie bez strachu z poškodenia špeciálnych vlákien? Mikrovlákno alebo vodoodolný povrch zvládne práčka hravo. Každý alergik ocení program, ktorý zbaví jeho oblečenie roztočov a ďalších alergénov, ktoré trápia pokožku aj dýchacie cesty. Program pre jemné pranie si šetrne poradí so všetkými zvrškami. Periete nejaký druh bielizne častejšie? Vyberte si obľúbený program, ktorý na vás bude čakať pri každom spustení práčky Amica.

Kľúčové vlastnosti sušičky AMICA SUPF 8232 W

  • Špičková parná sušička SUPF 8232 W ponúka široký výber programov
  • Energetická trieda A+++
  • Intuitívne ovládanie pomocou prehľadného LED displeja a otočného voliča
  • Určená pre 8 kg bielizne
  • Bezuhlíkový BLDC motor
  • Ukazovateľ plného zásobníka vody
  • Automatické čistenie filtra
  • Vnútorné osvetlenie bubna
  • Objem bubna je 125 litrov

Sušička AMICA SUPF 8232 W

Spoločnosť AMICA predstavuje pokrokové spotrebiče, ktoré sa starostlivo starajú o vašu bielizeň a uchovávajú ju dlho ako novú. Môžete počítať s tým, že vám parná sušička Amica SUPF 8232 W ušetrí veľa práce so žehlením. Predstavujeme vám veľmi kvalitnú a úspornú sušičku bielizne v klasickom bielom vyhotovení. Chváli sa výbornou kapacitou 8 kg bielizne a širokou ponukou hneď 16 programov. Keď k tomu pripočítame príslušnosť k úspornej kategórii A+++, čo znamená, že spotrebuje menej energie a času ako spotrebič v energetickej triede A, ide tak o skvelú voľbu do početných domácností, ktoré ju potrebujú často používať. Zverte vaše odevy do rúk naozajstných odborníkov.

Mnoho programov na výber

Špičková parná sušička AMICA SUPF 8232 W ponúka široký výber programov a nech už zvolíte akýkoľvek, môžete počítať s jedinečným výkonom. Na výber je hneď zo 16 rôznych programov. Určite oceníte intuitívne ovládanie pomocou prehľadného LED displeja a otočného voliča. Veľmi prakticky sa javí aj automatický systém proti pokrčeniu, ktorý zaistí jednoduché žehlenie. Prítomný je ukazovateľ plného zásobníka vody. Používateľa potom poteší automatické čistenie filtra. Poriadnej sušičke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, takže si aj tu môžete dopredu naprogramovať začiatok cyklu presne podľa vašej potreby.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 66 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 177 kWh/annum

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  AMISET044
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11