Obnoviť stránku

AMICA PPF 7223 W + AMICA SUPF 822 W

Príslušenstvo k tovaru

AMICA PPF 7223 W + AMICA SUPF 822 W

Potrebujete vybaviť svoju kúpeľňu kvalitnými spotrebičmi a pokukujete po práčke aj sušičke? V tom prípade je tu pre vás pripravená táto cenovo výhodná súprava značky Amica. Oba spotrebiče patria do úspornej energetickej triedy a disponujú širokou škálou moderných technológií, ktoré maximálne uľahčia a zefektívnia ich používanie.

Kľúčové vlastnosti práčky Amica PPF 7223 W

  • Nízka spotreba a vysoká efektivita
  • Veľký výber programov
  • Program na každodenné pranie s dĺžkou 58 minút
  • Express program s dĺžkou 15 minút
  • Šetrný bubon
  • Auto senzor pre inteligentnú úsporu vody aj energie
  • Práčka Amica má prehľadný LED displej

Práčka AMICA PPF 7223 W

Perte rýchlo, perte efektívne. Ponáhľate sa do práce alebo za zábavou a potrebujete mať bielizeň vypranú čo najskôr? Práčka AMICA PPF 7223 W zvládne plnohodnotný program už za 58 minút. Neveríte? Vyskúšajte! Okrem ultrarýchleho prania získate tiež veľkú porciu programov, ktoré sa postarajú o všetky typy vašej bielizne, a to pri energetickej úspornosti, akú vám ponúka trieda A+++. Zabudli ste do práčky pridať nejaký kúsok? Nevadí, funkcia Add+ vám dovolí pridať každú zabudnutú ponožku, stačí sledovať informácie na prehľadnom LED displeji.

Široká škála programov

Práčka Amica si poradí s každým kúskom textílie, ktorý jej zveríte. Program na bavlnu či vlnu už je samozrejmosťou, tak prečo nevyprať fitness alebo outdoor oblečenie bez strachu z poškodenia špeciálnych vlákien? Mikrovlákno alebo vodoodolný povrch zvládne práčka hravo. Každý alergik ocení program, ktorý zbaví jeho oblečenie roztočov a ďalších alergénov, ktoré trápia pokožku aj dýchacie cesty. Program pre jemné pranie si šetrne poradí so všetkými zvrškami. Periete nejaký druh bielizne častejšie? Vyberte si obľúbený program, ktorý na vás bude čakať pri každom spustení práčky Amica.

Kľúčové vlastnosti sušičky AMICA SUPF 822 W

  • Kvalitná kondenzačná sušička od spoločnosti Amica
  • Energetická trieda A++ ušetrí financie
  • Náplň až 8 kg
  • Detská poistka
  • Nízka hlučnosť sušičky
  • Antialergénny program
  • Ukazovateľ plného zásobníka vody
  • Prehľadný LED displej

Sušička AMICA SUPF 822 W

Máte početnú rodinu alebo jednoducho často periete bielizeň? Tak to by sa vám určite mohla hodiť táto špičková kondenzačná sušička Amica. Tento typ sa radí medzi pokrokové spotrebiče, ktoré sa starostlivo postarajú o vašu bielizeň a uchovávajú ju dlho ako novú. Môžete počítať s tým, že oblečenie usuší vždy šetrne, ochráni každé vlákno, farbu aj štruktúru tkaniny. Navyše ponúka spojenie účinného sušenia, a moderných technológií aj účelného dizajnu v bielej farbe. Používateľov určite poteší skutočnosť, že sušička pracuje v energetickej triede A++ a oceníte aj nízku hlučnosť, ktorá nepresiahne 69 dB. Sušička bielizne Amica SUPF 822 W šetrí spotrebu energie a poskytuje jedinečný používateľský komfort. Zverte vašu bielizeň do rúk naozajstných odborníkov.

Usušte naraz veľké množstvo bielizne

Amica SUPF 822 W vyniká perfektným pomerom cena/výkon, pričom ponúkne hneď 16 programov. O vaše najobľúbenejšie oblečenie sa postará program Džínsy, ktorý bol špeciálne vyvinutý, aby chránil farby a zachovával elasticitu a tvar džínsových odevov. Prítomný je praktický antialergénny program. S ním je vaša bielizeň zbavená alergénov, roztočov aj baktérií. Veľkou výhodou je aj jednoduché ovládanie, ktoré je realizované pomocou LED displeja a otočného ovládača. Veľký bubon pojme až 8 kg bielizne a vy tak môžete veľké množstvo usušiť naraz.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 67 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 236 kWh/annum

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart
Kód:  AMISET042
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17