Obnoviť stránku

AMICA PPF 61202 W

4,3 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

AMICA PPF 61202 W


Práčka Amica PPF 61202 W pojme 6 kg bielizne

Amica PPF 61202 W je spredu plnená práčka, ktorá naraz pojme až 6 kg bielizne. Ponúka až 23 veľmi užitočných programov, ktoré uľahčia a celkovo zefektívnia jej používanie.

Dokonale efektívny proces prania

AutoSensor v práčke Amica PPF 61202 W postupne odoberá príslušné množstvo potrebnej vody a energie, čo sa kladne odráža na celkovej spotrebe. Nechýba ani nezávislá regulácia teploty, predpierka či extra plákanie na dvoch úrovniach.


Rýchlo vypraná bielizeň s práčkou Amica

Ak potrebujete rýchlo vyprať ľahko znečistené odevy, tak rýchly 15-minutový program, ktorým je práčka Amica PPF 61202 W vybavená je pre vás ako šitý na mieru. Vďaka špeciálne vytvorenému programu na syntetiku nebude ani veľké množstvo málo znečistenej bielizne zo syntetických látok žiadny problém.

Šetrné programy Vlna a Bavlna

Práčke Amica PPF 61202 W nechýbajú ani šetrné programy Vlna a Bavlna či jemné pranie na 30 °C. Aj napriek svojej nízkej cene má Amica PPF 61202 W naozaj veľkú zásobu skvelých programov.


Odložený štart až o 24 hodín

Práčka Amica PPF 61202 W je vybavená šikovnou funkciu odloženého štartu až o 24 h. Ak teda potrebujete skutočnú kvalitu za rozumnú cenu, práčka značky Amica je pre vás jasnou voľbou.

Energeticky nenáročná práčka Amica

Prednosťou práčky Amica PPF 61202 W je energetická nenáročnosť, pretože patrí do energeticky úspornej triedy A++ a takisto aj nízka hlučnosť, ktorá pri odstreďovaní neprekročí hranicu 76 dB. Vďaka svojej hĺbke len 47 cm sa krásne vojde aj do menších kúpeľní.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 54 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,6 m (1,6 m)

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 23

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 47 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Odložený štart, Detská poistka

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  AMIWM4
Produktové číslo:  PPF61202W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01