Obnoviť stránku

AMICA OWS 952 T

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA OWS 952 T

Ostrovčekový odsávač pár v nerezovom prevedení so šírkou 90 cm predstavuje moderný a veľmi účinný spotrebič. So sacím výkonom až 800 m3 vzduchu za hodinu účinne odsaje nepríjemnú paru pri varení aj vo veľkých kuchyniach. Postará sa o svieži vzduch a minimalizuje tvorbu plesní.

Keďže sa jedná o ostrovčekový typ, je určený pre kuchyne s varnou doskou na ostrovčekovom pulte. Montuje sa teda do voľného priestoru a vytvára dominantu celej kuchyne. Je preto dôležité, aby dobre vyzeral, čo tento model určite spĺňa. Ovládanie je riešené senzorovými tlačidlami a diaľkovým ovládaním. Komunikuje pomocou displeja a pri odchode z domu si môžete na časovači nastaviť automatické vypnutie. Zvoľte si výkon v 5 stupňoch podľa potreby.

 

Odsávač Amica OWS 952 T je vybavený 4 halogénovými žiarovkami pre dokonalý prehľad na pracovnej doske pri varení. Zapínanie osvetlenia je nezávislé na funkcii digestora. O perfektnú filtráciu vzduchu sa stará hliníkový tukový filter, ktorý oddeľuje tuky od absorbovanej pary. Je vyrobený z kvalitného materiálu, ktorý je odolný voči korózii a umožňuje niekoľkonásobné čistenie. Bráni tak usadzovaniu mastného filmu na stenách nábytku. 

V prípade, že nemáte možnosť odťahu, vyberte možnosť recirkulácie. Pri tomto spôsobe odsávač do seba natiahne paru a prefiltruje ju cez uhlíkový filter (nie je súčasťou balenia). Vzduch sa potom v čistej podobe vracia späť do miestnosti.
 

 

 

 

Parametre a špecifikácia:

Farebné prevedenie:
Nerezové

Výkon:
Maximálny výkon odťahu: 529 m3/h
5 stupňov výkonu

Funkcie:
Ovládanie senzorové
Ovládanie diaľkové
Elektronický displej
Hliníkový tukový filter
Elektronický ukazovateľ znečistenia filtrov
Možnosť recirkulácie vzduchu
Časovač - automatické vypnutie
I-Touch Free
Halogénové osvetlenie: 4 × 20 W

Fyzické údaje:
Výška: 520 - 975 mm
Šírka: 900 mm
Hĺbka: 600 mm

Vzdialenosť od elektrickej varnej dosky: 650 mm
Vzdialenosť od plynovej varnej dosky: 700 mm
Priemer odťahu: 120 mm

Hlučnosť:
Úroveň hluku pri min. výkone: 46 dB
Úroveň hluku pri max. výkone: 65 dB

Ďalšie:
Trieda energetickej účinnosti: D
Ročná spotreba energie: 149 kWh
Účinnosť prúdenia tekutín: 15,1
Účinnosť osvetlenia LE hood: 4,1 lux/W
Účinnosť filtrácie tukov: 76 %

Kód:  AMI017a
Produktové číslo:  OWS952T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09