Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AMICA OWC IN 900 BI

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA OWC IN 900 BI

Hľadáte do vašej kuchyne ojedinelý, vysoko moderný, výkonný a spoľahlivý spotrebič? Priestorový odsávač od popredného výrobcu Amica je skvelým a potrebným pomocníkom pre dostatočné odvetrávanie. Pri smažení, varení i pečení často unikajú nepríjemné výpary, ktoré rýchlo prenikajú celou domácnosťou. Tento digestor spoľahlivo odsaje všetok zápach a paru vzniknutú pri príprave pokrmov, a preto zaistí v kuchyni svieži a príjemný vzduch.

Kľúčové vlastnosti

  • LED osvetlenie
  • Štyri rôzne stupne výkonu
  • Komfortné senzorové ovládanie
  • Funkcia recirkulácie vzduchu
  • Časovač pre nastavenie automatického vypnutia
  • Hliníkový tukový filter

Perfektné a úsporné LED osvetlenie aj senzor zápachu

Odsávač Amica disponuje moderným systémom širokouhlého LED osvetlenia, ktoré výrazne šetrí aj elektrickú energiu. Doprajte si úžasnú a neopakovateľnú atmosféru v kuchyni. Získate tiež dokonalý prehľad pri práci na kuchynskej doske. Zapínanie osvetlenia je navyše úplne nezávislé na funkcii digestora. 

Účinné odsávanie

Skvelý spotrebič ponúka štyri rôzne stupne výkonu, ktoré možno jednoducho regulovať. Výkonný motor zaistí maximálnu úroveň odťahu až 706 mza hodinu, čo oceníte i v priestrannej kuchyni. Vďaka integrovanému časovaču si môžete vopred nastaviť automatické vypnutie odsávania. Výhodou je aj nižšia hlučnosť iba 62 dB pri maximálnom výkone.

S dôrazom na dizajn

Na prvý pohľad vás odsávač zaujme exkluzívnym a úplne sofistikovaným moderným dizajnom. Vďaka tomu sa bude dokonale vynímať medzi ostatnými spotrebičmi a stane sa zaujímavým doplnkom interiéru vašej kuchyne. Hladký povrch sa navyše ľahko čistí a udržiava.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Energetické parametre digestora

Energetická trieda B

Typ

Typ Ostrovčekový

Funkcie a výbava

Vlastnosti LED osvetlenie, Elektronické ovládanie
Funkcie Recirkulácia
Počet filtrov 3
Typ filtra Tukový

Vývody

Max. výška vývodu 105,2 cm
Min. výška vývodu 85,2 cm
Počet 1
Priemer 15 cm
Umiestnenie vývodu Zvrchu
Priemer horného vývodu 15 cm

Výkon

Vhodné do Kuchyne spojenej s inou miestnosťou (nad 30 m²)

Farba

Farba Čierna

Energetická trieda

Hlučnosť

Hlučnosť 68 dB
Kód:  AMIOP38
Produktové číslo:  1160728
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08