Obnoviť stránku

AMICA OKC 624 S

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

AMICA OKC 624 S

Elegantný skosený odsávač pár určený pre komínovú inštaláciu (15 cm). Vhodný do domácnosti vybavenej odťahovým systémom, respektíve vývodom pre digestor. Disponuje výkonem 244 m3/h. Tzn., Že dokáže odstrániť až 244 metrov kubických par za 1 hodinu. Tento výkon predurčuje digestor AMICA OKC 624 S pre využitie v rozmerovo menších miestnostiach. Aby bolo odvetrávanie vždy maximálne efektívny, nechýba ani 3 prepínateľné výkonnostné stupne.

kľúčové vlastnosti

  • Odsaje až 244 metrov kubických par za 1 hodinu
  • 3 stupne výkonu
  • Účinné halogénové osvetlenie (3,6 lux / W)
  • Osvetlenie nezávislé na chode (odsávanie) digestora
  • Účinnosť filtrácie tukov 71,2%
  • tichý chod
  • elegantný dizajn

Účinné osvetlenie, tichý chod

Celý systém je ovládaný skrze zabudovaná manuálna tlačidlá umiestnené na spodnej strane digestora. Tu nájdete aj účinné (2 × 20 W) halogénové osvetlenie, ktoré efektívne nasvieti celú pracovnú plochu. Príjemnou správou je, že osvetlenie nie je nijako závislé na chode, respektíve funkciu odsávanie, digestora. Posvietiť si tak možno, aj keď práve Amica OKC 624 S nie je v prevádzke. Za zmienku stojí aj relatívne tichý chod, ktorý nadobúda hodnoty v rozmedzí 52-64 dB.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
Výška 930-1045 mm
Šírka 600 mm
Hĺbka 305 mm
Odťah 150 mm

hmotnosť:
10 kg

Farba:
čierna

Kód:  AMIOP18
Produktové číslo:  OKC624S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07