Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AMICA MV 627 AEGX

4,5 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA MV 627 AEGX

So špičkovou umývačkou Amica energetickej triedy A++ nielen ušetríte, ale tiež uvítate jej pomerne nízku prevádzkovú hlučnosť 47 dB, vďaka ktorej vás doma nebude rušiť. Ponúkne prepracovaný dizajn, celkové kvalitné spracovanie a veľa užitočných funkcií, ktoré ocení naozaj každý.

Kľúčové vlastnosti

  • Úsporná energetická trieda A++
  • 7 umývacích programov
  • Intenzívne umývanie 60 °C pre veľmi špinavé riady
  • Nízka spotreba s programom Eco
  • Odložený štart až o 24 hodín
  • Tretí kôš na príbory Maxi Space3
  • Elektronický ukazovateľ nedostatku soli a leštidla
  • Ochrana proti pretečeniu

Profík, ktorý sa nezaprie

Dovnútra umývačky sa bez problému zmestí až 14 súprav riadu, takže je určite vhodná aj pre veľké rodiny. Z tohto dôvodu je tiež vybavená bezpečnostným detským zámkom. Ponúka až 7 umývacích programov, medzi ktorými nechýba ani šetrné sférové umývanie, ktoré môžete využiť aj vtedy, ak je zaplnený len jediný kôš, čím ušetríte nielen čas, ale aj peniaze.

Pre náročné riady môžete nastaviť program Intenzívne umývanie pri 60 °C. V tomto režime najprv prebehne predumytie horúcou vodou a po ňom nasledujú dva oplachovacie cykly horúcou vodou. Program sa hodí napríklad na pripálené panvice, pre ktoré bežný program nestačí.

To ale nie je všetko! Vďaka šikovnému systému Aqua Spray dosiahnete maximálneho efektu čistoty. Nezávisle sprchujúce ramená disponujú špeciálnou konštrukciou, kedy sa stredové a horné ramená otáčajú v opačnom smere, ich prúdy vody sa navzájom nerušia a spoločne s hornou dodatočnou tryskou sa voda dostáva mnohonásobne účinnejšie medzi riad v hornom koši.

Jednoduchá obsluha a ďalšie benefity

O jednoduchú obsluhu sa stará ovládanie tlačidlami spoločne s prehľadným displejom. Po stránke komfortu iste oceníte sušenie Hot Air Drying, vďaka ktorému sa vo vnútri neakumuluje vodná para a riad je ideálne suchý a lesklý, bez škvŕn a zaschnutých kvapiek. Ďalšou vychytávkou je aj výškovo nastaviteľný horný kôš a rôzne skladacie prvky, ktoré zefektívnia ukladanie väčšieho riadu.

 

Programy:
Auto
Intenzívne
Normálny
Eco
Sklo
90 minút
krátky

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardný
Umiestnenie umývačky Voľne stojací

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor
Bezpečnostné funkcie umývačky Detská poistka

Vlastnosti

Uloženie príborov Zásuvka
Vlastnosti Displej, Odnímateľný vrchný kryt, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 60 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,7 m (1,7 m)
Kód:  AMIDW29
Produktové číslo:  MV627AEGX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19