Obnoviť stránku

AMICA MV 456 BDW

3,8 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA MV 456 BDW

Už nechcete tráviť čas dlhým umývaním riadu a pomohlo by vám ušetrenie cenných minút a znížená spotreba vody? Umývačka riadu AMICA MV 456 BDW je pre vás tou správnou voľbou. Pojme až 10 sád riadu a zaistí vám perfektne čistý a lesklý riad. Spadá do energetickej triedy E, čo ju robí dostatočne úspornou. V ponuke nájdete praktický program polovičnej náplne a funkciu Odložený štart – tá umožní odloženie začiatku umývania až o 9 hodín. Biela farba umývačky AMICA MV 456 BDW výborne doplní vašu kuchyňu. Nechýbajú ani funkcie detského zámku a zvukový signál na ukončenie umývania. Riad bude vďaka praktickej funkcii SteamPower rýchlejšie suchý. Antibakteriálny filter sa efektívne postará o baktérie a nepríjemný zápach.

Kľúčové vlastnosti úzkej umývačky riadu AMICA MV 456 BDW

  • Umývačka AMICA spoľahlivo umyje všetok špinavý riad
  • Spadá do energetickej triedy E
  • Elegantná biela farba
  • Perfektná funkcia SteamPower využíva paru pre dokonalý čistý riad
  • Voľne stojaca umývačka riadu AMICA MV 456 BDW pojme až 10 súprav riadu
  • Špeciálny antibakteriálny filter na elimináciu baktérií a zápachu
  • Funkcia HotAir na rýchle sušenie riadu
  • Možnosť zabudovania pod linku
  • Elektronický ukazovateľ nedostatku soli a leštidla
  • Program polovičnej náplne na úsporu času a energie
  • Odložený štart až o 9 hodín

Perfektná funkcia SteamPower využíva paru pre dokonalý čistý riad

Úzka umývačka riadu 45 cm AMICA MV 456 BDW je vybavená špeciálnou funkciou SteamPower, ktorá zaistí dokonale čistý a lesklý riad. Na konci umývacieho cyklu generuje paru, ktorá je tvorená z čistej vody vzniknutej z posledného oplachu. Vďaka tomu ušetríte množstvo vody. Para navyše funguje ako dezinfekcia, pretože znižuje množstvo baktérií na riad a zároveň čistí celý priestor umývačky AMICA. Riad prijíma lepšie leštidlo a po umývacom cykle je krásne lesklý a čistý.

Umývačka AMICA MV 456 BDW s funkciou HotAir na rýchle sušenie riadu

Riad, ktorý vytiahnete z umývačky AMICA MV 456 BDW bude krásne čistý a lesklý. Ako je to vôbec možné? Vďaka špeciálnemu systému sušenia HotAir, ktorý ho prostredníctvom odparenia vody z riadu a jej následnej kondenzácie usuší priamo v umývačke. Voda v umývačke AMICA MV 456 BDW sa zahreje pri poslednom oplachu na vysokú teplotu a z riadu sa postupne odparí. Vnútri umývačky je tak horúci vzduch, ktorý sa postará o perfektne suchý riad.

Voľne stojaca umývačka riadu AMICA MV 456 BDW so špeciálnym antibakteriálnym filtrom

Vnútri umývačky riadu AMICA MV 456 BDW sa nachádza antibakteriálny filter, ktorý je vyrobený z materiálu získaného z triazolu. Tento materiál efektívne eliminuje patogény a zastavuje ich ďalší rast. Vedecky preukázaná účinnosť proti baktériám a hubám je 99,99 %. Filter účinne znižuje aj tvorbu zápachu. Voľne stojaca umývačka riadu AMICA MV 456 BDW tak bude vždy perfektne čistá.

Veľmi úsporná podstavná umývačka riadu AMICA MV 456 BDW

Podstavná umývačka AMICA MV 456 BDW má program polovičného množstva riadu. Pokiaľ potrebujete umyť len časť riadu, je tento program pre vás ako stvorený! Stačí naplniť iba jeden kôš či oba súčasne a zvoliť príslušný program umývačky AMICA MV 456 BDW. Ramená tak budú pracovať striedavo v sekvenčnom systéme. Vďaka tomu ušetríte nielen energiu, ale aj váš čas. Využiť môžete tiež praktickú funkciu Odložený štart, ktorá vám umožní nastaviť si začiatok umývacieho cyklu až o 9 hodín.

Praktické funkcie umývačky AMICA MV 456 BDW

V prípade, že máte doma malé deti, vhod vám príde aj praktická detská poistka. Zapnutie funkcie je signalizované pomocou špeciálnej kontrolky. Na koniec umývacieho cyklu vás umývačka AMICA MV 456 BDW upozorní akustickým signálom. V prípade, že vám bude dochádzať leštidlo, na paneli sa rozsvieti kontrolka. Umývačka AMICA MV 456 BDW dávkuje regeneračnú soľ automaticky podľa stupňa tvrdosti vody. 

Možnosť zabudovania umývačky AMICA MV 456 BDW pod linku

Zakúpením voľne stojacej umývačky si nemusíte lámať hlavu, kde ju umiestnite. Pri umývačke AMICA MV 456 BDW môžete pohodlne zložiť poklop a namontovať ju pod dosku. 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda E
Kapacita súprav riadu 10 ×
Doba trvania (program ECO) 3,92 h (235 min)
Spotreba vody na cyklus (program ECO) 9 l
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ umývačky

Typ umývačky Úzka
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Programy umývania Na ochranu skla
Bezpečnostné funkcie umývačky Detská poistka

Vlastnosti

Uloženie príborov Kôš
Vlastnosti Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 84,5 cm
Šírka umývačky 44,8 cm
Hĺbka umývačky 60 cm
Kód:  AMIDW51
Produktové číslo:  1191373
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12