Obnoviť stránku

AMICA MI 655 AG

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA MI 655 AG

Už nechcete tráviť čas dlhým umývaním riadu a pomohlo by vám ušetrenie cenných minút a znížená spotreba vody? Umývačka riadu AMICA MI 655 AG je pre vás tou správnou voľbou. Pojme až 12 súprav riadu a zaistí vám perfektne čistý a lesklý riad. Spadá do energetickej triedy E, čo ju robí dostatočne úspornou. V ponuke nájdete praktický program polovičnej náplne a funkciu Odložený štart – tá umožní odloženie začiatku umývania až o 24 hodín. Biela farba umývačky AMICA MI 655 AG výborne doplní vašu kuchyňu. Nechýbajú ani funkcie detského zámku a zvukový signál na ukončenie umývania. Riad bude vďaka praktickej funkcii SteamPower rýchlejšie suchý.

Kľúčové vlastnosti umývačky riadu AMICA MI 655 AG

  • Umývačka riadu AMICA spoľahlivo umyje všetok špinavý riad
  • Spadá do energetickej triedy E
  • Elegantná biela farba
  • Perfektná funkcia SteamPower využíva paru pre dokonalý čistý riad
  • Umývačka AMICA MI 655 AG pojme až 12 súprav riadu
  • Funkcia HotAir na rýchle sušenie riadu
  • Elektronický ukazovateľ nedostatku soli a leštidla
  • Program polovičnej náplne na úsporu času a energie
  • Odložený štart až o 24 hodín

Perfektná funkcia SteamPower využíva paru pre dokonalý čistý riad

Umývačka AMICA MI 655 AG je vybavená špeciálnou funkciou SteamPower, ktorá zaistí dokonale čistý a lesklý riad. Na konci umývacieho cyklu generuje paru, ktorá je tvorená z čistej vody vzniknutej z posledného oplachu. Vďaka tomu ušetríte množstvo vody. Para navyše funguje skvele ako dezinfekcia, pretože znižuje množstvo baktérií na riad a zároveň čistí celý priestor umývačky. Riad lepšie prijíma leštidlo a po umývacom cykle je krásne lesklý a čistý.

Umývačka AMICA MI 655 AG s funkciou HotAir na rýchle sušenie riadu

Riad, ktorý vytiahnete z umývačky AMICA MI 655 AG bude krásne čistý a lesklý. Ako je to vôbec možné? Vďaka špeciálnemu systému sušenia HotAir, ktorý ho prostredníctvom odparenia vody z riadu a jej následnej kondenzácie usuší priamo v umývačke. Voda v umývačke AMICA MI 655 AG sa zahreje pri poslednom oplachu na vysokú teplotu a z riadu sa postupne odparí. Vnútri umývačky je tak horúci vzduch, ktorý sa postará o perfektne suchý riad.

Veľmi úsporná vstavaná umývačka riadu 60 cm AMICA MI 655 AG

Vstavaná umývačky riadu 60 cm AMICA MI 655 AG má tiež program polovičného množstva riadu. Pokiaľ potrebujete umyť len časť riadu, je tento program pre vás ako stvorený! Stačí naplniť iba jeden kôš či oba súčasne a zvoliť príslušný program umývačky AMICA MI 655 AG. Ramená tak budú pracovať striedavo v sekvenčnom systéme. Vďaka tomu ušetríte nielen energiu, ale aj váš čas. Využiť môžete tiež praktickú funkciu Odložený štart, ktorá vám umožní nastaviť si začiatok umývacieho cyklu až o 24 hodín.

Praktické funkcie umývačky AMICA MI 655 AG

V prípade, že máte doma malé deti, vhod vám príde aj praktická detská poistka. Zapnutie funkcie je signalizované pomocou špeciálnej kontrolky. Na koniec umývacieho cyklu vás umývačka AMICA MI 655 AG upozorní akustickým signálom. V prípade, že vám bude dochádzať leštidlo, na paneli sa rozsvieti kontrolka. Umývačka riadu AMICA MI 655 AG dávkuje regeneračnú soľ automaticky podľa stupňa tvrdosti vody. 

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Farba

Farba Biela

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda E
Kapacita súprav riadu 12 ×
Doba trvania (program ECO) 3,67 h (220 min)
Spotreba vody na cyklus (program ECO) 11 l
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Extra sušenie, Parná funkcia
Programy umývania Polovičná náplň
Všeobecné funkcie umývačky Zvukový signál ukončenia umývania

Vlastnosti

Uloženie príborov Kôš
Vlastnosti Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 81,5 cm
Šírka umývačky 59,8 cm
Hĺbka umývačky 55 cm
Kód:  AMIDW59
Produktové číslo:  1191177
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14