Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AMICA MI 639 BLDC

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA MI 639 BLDC

Už nechcete tráviť čas dlhým umývaním riadu a pomohlo by vám ušetrenie cenných minút a znížená spotreba vody? Umývačka riadu AMICA MI 639 BLDC je pre vás tou správnou voľbou. Pojme až 14 sád riadu a zaistí vám perfektne čistý a lesklý riad. Spadá do energetickej triedy C, čo ju robí dostatočne úspornou. V ponuke nájdete praktický program polovičnej náplne a funkciu Odložený štart – tá umožní odloženie začiatku umývania až o 24 hodín. Biela farba umývačky AMICA MI 639 BLDC výborne doplní vašu kuchyňu. Nechýbajú ani funkcie detského zámku a zvukový signál na ukončenie umývania. Riad bude vďaka praktickej funkcii SteamPower Pro rýchlejšie suchý. Antibakteriálny filter sa efektívne postará o baktérie a nepríjemný zápach.

Kľúčové vlastnosti vstavanej umývačky riadu AMICA MI 639 BLDC

  • Umývačka AMICA spoľahlivo umyje všetok špinavý riad
  • Spadá do energetickej triedy C
  • Elegantná biela farba
  • Perfektná funkcia SteamPower Pro využíva paru pre dokonalý čistý riad
  • Funkcia Add+ na pridanie ďalšieho riadu
  • Umývačka AMICA MI 639 BLDC pojme až 14 súprav riadu
  • EcoBar na spotrebu energie a vody
  • Zónové umývanie
  • Zabezpečenie proti úniku vody (Aqua Stop)
  • Automatické otváranie dvierok na úspornejšie sušenie
  • Program Namáčanie
  • Umývačka AMICA MI 639 BLDC je vybavená technológiou UV Hygiene
  • Blue Dot modré svetlo
  • OptiTime Pro na prispôsobenie času umývacieho cyklu
  • Antibakteriálny filter pre nečistoty, baktérie a vírusy
  • Prehľadný LED displej
  • Elektronický ukazovateľ nedostatku soli a leštidla
  • Program polovičnej náplne na úsporu času a energie
  • Odložený štart až o 24 hodín

Perfektná funkcia SteamPower Pro využíva paru pre dokonalý čistý riad

Umývačka riadu AMICA MI 639 BLDC je vybavená špeciálnou funkciou SteamPower Pro, ktorá zaistí dokonale čistý a lesklý riad. Na konci umývacieho cyklu generuje paru, ktorá je tvorená z čistej vody vzniknutej z posledného oplachu. Vďaka tomu ušetríte množstvo vody. Para navyše funguje skvele ako dezinfekcia, pretože znižuje množstvo baktérií na riad a zároveň čistí celý priestor umývačky. Riad lepšie prijíma leštidlo a po umývacom cykle je krásne lesklý a čistý. Čistá domácnosť je úplným základom! Umývačka AMICA MI 639 BLDC je vybavená technológiou UV Hygiene, ktorá aktivuje ultrafialové lúče v rôznych fázach umývania a sušenia. Vďaka tomu vám umožní eliminovať mikroorganizmy, baktérie a vírusy z umývačky. Keď program umývania skočí a dvierka umývačky sa otvoria, UV svetlo sa automaticky samo vypne.

Možnosť pridania riadu s funkciou Add+

V prípade, že ste zabudli pridať riad do umývačky, môžete využiť praktickú funkciu Add+, ktorá vám umožní pridať zabudnutý riad. Stačí sa pozrieť, či bliká svetlo v spodnej časti umývačky a bez starostí pridajte riad dovnútra. Súčasťou umývačky AMICA MI 639 BLDC je aj funkcia OptiTime Pro, pomocou ktorej si môžete prispôsobiť dobu umývania podľa vašich potrieb. Môžete skrátiť cyklus o 10, 20 alebo 30 %. A rovnako tak môžete zvýšiť aj účinnosť umývania o 10, 20 alebo 30 %.

Vstavaná umývačka riadu 60 cm AMICA MI 639 BLDC so špeciálnym antibakteriálnym filtrom

Vnútri umývačky riadu AMICA MI 639 BLDC sa nachádza antibakteriálny filter, ktorý je vyrobený z materiálu získaného z triazolu. Tento materiál efektívne eliminuje patogény a zastavuje ich ďalší rast. Vedecky preukázaná účinnosť proti baktériám a hubám je 99,99 %. Filter účinne znižuje aj tvorbu zápachu. Vstavaná umývačka riadu 60 cm AMICA MI 639 BLDC tak bude vždy perfektne čistá.

Umývačka AMICA MI 639 BLDC s OpenDry na úspornejšie sušenie a ďalšími užitočnými funkciami

Umývačka AMICA MI 639 BLDC má špeciálnu funkciu automatického otvárania dverí po doumývaní OpenDry. Po každom cykle sa mierne otvoria dvierka tak, aby mohol riad pohodlne schnúť a vy ste ho nemuseli utierať utierkou. Prirodzené sušenie navyše ušetrí množstvo energie. Príjemným benefitom umývačky AMICA MI 639 BLDC je tiež program polovičného množstva riadu. Pokiaľ potrebujete umyť len časť riadu, je tento program pre vás ako stvorený! Stačí naplniť iba jeden kôš či oba súčasne a zvoliť príslušný program umývačky AMICA MI 639 BLDC. Ramená tak budú pracovať striedavo v sekvenčnom systéme. Vďaka tomu ušetríte nielen energiu, ale aj váš čas. Využiť môžete tiež praktickú funkciu Odložený štart, ktorá vám umožní nastaviť si začiatok umývacieho cyklu až o 24 hodín. 

Úsporná prevádzka umývačky AMICA MI 639 BLDC

Radi by ste vedeli, koľko umývačka AMICA MI 639 BLDC spotrebovala elektriny a vody? Na ovládacom paneli uvidíte všetky informácie o približnej spotrebe elektriny a vody pre daný program a funkcie. Sami si tak môžete zvoliť optimálnu voľbu pre vás a vaše úspory.

Prehľadný LED displej uľahčuje nastavenie všetkých potrebných funkcií

Umývačka riadu AMICA MI 639 BLDC disponuje prehľadným LED displejom, ktorý je veľmi intuitívny. Na displeji si nastavíte všetky potrebné funkcie. Zároveň vám displej zobrazuje aktuálny čas programu. V prípade, že máte doma malé deti, vhod vám príde aj praktická detská poistka. Zapnutie funkcie je signalizované pomocou špeciálnej kontrolky. Na koniec umývacieho cyklu vás umývačka AMICA MI 639 BLDC upozorní akustickým signálom. V prípade, že vám bude dochádzať leštidlo, na paneli sa rozsvieti kontrolka. Umývačka AMICA MI 639 BLDC dávkuje regeneračnú soľ automaticky podľa stupňa tvrdosti vody. 

Umývačka riadu AMICA MI 639 BLDC s možnosťou nastavenia horného koša

Vnútorný priestor umývačky riadu AMICA MI 639 BLDC si môžete upraviť podľa vašich potrieb. Kôš umývačky AMICA MI 639 BLDC si jednoducho prispôsobíte jeho vysunutím a opätovným zasunutím do inej polohy.

Špeciálne modré svetlo indikuje prevádzku umývačky riadu AMICA MI 639 BLDC

V spodnej časti umývačky riadu AMICA MI 639 BLDC sa nachádza modré svetlo, ktoré indikuje prevádzku. Po dokončení umývacieho cyklu svetlo krátko bliká a následne zhasne. To je pre vás signál, že program už skončil.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Farba

Farba Biela

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda C
Kapacita súprav riadu 14 ×
Doba trvania (program ECO) 3,83 h (230 min)
Spotreba vody na cyklus (program ECO) 9,8 l
Emisie hluku šíreného vzduchom B

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardný
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor, Parná funkcia
Programy umývania Na ochranu skla
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu, AquaStop
Všeobecné funkcie umývačky Zvukový signál ukončenia umývania, Svetelná signalizácia fázy umývania, Premietanie informácií na podlahu, Automatické otváranie dverí

Vlastnosti

Uloženie príborov Zásuvka
Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 81,5 cm
Šírka umývačky 59,8 cm
Hĺbka umývačky 55 cm
Kód:  AMIDW56
Produktové číslo:  1191187
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02