Obnoviť stránku

AMICA FZ 138.3AA

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA FZ 138.3AA

Skvelá skriňová mraznička s vnútorným objemom 80 litrov, určená presne pre tých, ktorí potrebujú zmraziť a uskladniť nejaké potraviny. Ponúka mraziacu kapacitu 5 kg za 24 hodín, a keby došlo k nečakanému výpadku prúdu, je schopná udržať dostatočnú teplotu až 10 hodín. Na uloženie potravín slúžia 3 výsuvné zásuvky, ktoré sú dostatočne hlboké, takže nebudete mať problém so skladovaním potravín.

Vnútro mrazničky je vyrobené zo špeciálneho antibakteriálneho materiálu, ktorý chráni potraviny pred baktériami a plesňami, pričom nevzniká nepríjemný zápach. Výhodou sú univerzálne dvierka, ktoré sa vďaka praktickému držadlu ľahko otvárajú.

Kľúčové vlastnosti

  • Antibakteriálny systém
  • Univerzálne dvierka
  • Energetická trieda A++
  • Druh chladiva R600a

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ mrazničky Zásuvková
Typ modelu mrazničky Samostatne stojací model

Vlastnosti mrazničky

Klimatická trieda mrazničky ST
Kód:  AMIFR1
Produktové číslo:  FZ138.3AA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13