Obnoviť stránku

AMICA EBS 5141 AA + darček zdarma

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA EBS 5141 AA + darček zdarma

Vstavaná multifunkčná rúra v nerezovom dizajne Amica EBS 5141 AA prináša zväčšený objem komory rúry 66 litrov, vhodná je teda aj pre pečenie objemných potravín. Ovládanie je riešené otočnými ovládačmi a vašu kuchyňu ozdobí jej nerezový dizajn.

Kľúčové vlastnosti

  • Objem 66 litrov, 8 funkcií
  • Ľahko čistiteľný smalt
  • Bočné závesné lišty plechov
  • Nová konštrukcia dverí
  • Zapojenie na 230 V
  • Celkový príkon 3,1 kW

Perfektná rúra pre každodenné pečenie

Multifunkčná rúra ponúka 8 funkcií pre každodenné pečenie. Nechýba napríklad gril alebo funkcia Superrýchly ohrev umožňujúca dosiahnuť požadovanú teplotu vo veľmi krátkej dobe. Rúra sa rozohreje na teplotu 150 °C len za 4 minúty, teda asi o 20 % rýchlejšie ako je bežné. Môžete sa teda sústrediť na prípravu jedla a nemusíte čakať dlho na správnu teplotu. Praktickou funkciou v rúre je osvetlenie. Zaistí vám dokonalý prehľad o pripravovanom pokrme aj pri zatvorených dvierkach, nemusíte ich teda tak často otvárať. Obsluhu uľahčujú tiež okrúhle gombíky a k väčšej bezpečnosti prispieva viacvrstvové sklo dvierok zabraňujúce popáleniu pri dotyku.

Ľahko čistiteľný smalt

Vnútorný priestor tvorí ľahko čistiteľný smalt, na ktorý sa toľko neprichytáva tuk. Údržba bude jednoduchšia a rýchlejšia. Praktické sú aj dvere s novou konštrukciou. Sklo je možné bezpečne a ľahko demontovať bez nutnosti vyberanie celých dverí. Neoddeliteľnou súčasťou rúry je jej dizajn. V kuchyni, jednej z najpoužívanejších miestností každého z nás, bude tvoriť výrazný prvok, preto je dôležité, aby bola nielen praktická, ale aj krásna. Rúra AMICA AMICA EBS 5143 AA toto všetko spĺňa.

Súčasť výbavy
1 × hlboký plech na pečenie
1 × plytký plech na pečenie
1 × rošt

 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 57,5 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 66 l
Kód:  AMTR1
Produktové číslo:  EBS5141AA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08