Obnoviť stránku

AMICA EBR 7331 W AA + AMICA DRP 6410 ZAW

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA EBR 7331 W AA + AMICA DRP 6410 ZAW

Milovníci retro dizajnu zbystrite pozornosť! Unikátny retro vzhľad elektrickej rúry AMICA skvele zapadne do vášho interiéru. Udržte si jednotný štýl aj v kuchyni a doplňte ju tými najlepšími spoločníkmi. Vaše kuchárske zručnosti závisia nielen na talente, ale aj na kvalitných spotrebičoch, ktoré vám varenie maximálne uľahčia. Vy sa tak môžete sústrediť aj na tie najmenšie detaily. Aby sme vám výber uľahčili, ponúkame vám súpravu vstavanej elektrickej rúry AMICA EBR 7331 W AA s desiatimi funkciami pre dokonalé pečenie a plynovej varnej dosky Amica DRP 6410 ZAW. Kvalitné spracovanie a retro vyhotovenie vo farbe slonovej kosti sú tým pravým do vašej kuchyne. Užívajte si kulinárske remeslo na maximum a zvyšok práce prenechajte svojím novým spotrebičom Amica. 

Kľúčové vlastnosti súpravy spotrebičov AMICA EBR 7331 W AA + Amica DRP 6410 ZAW

  • Ideálne spojenie vstavanej elektrickej rúry a varnej plynovej dosky
  • Rúra disponuje desiatimi funkciami
  • Funkcia super rýchleho ohrevu
  • Retro dizajn
  • Antikorové lišty uľahčujú manipuláciu s plechmi
  • Katalytické samočistiace dosky pohlcujú mastnotu a uľahčujú údržbu
  • Varná doska obsahuje 4 horáky
  • Každý horák je vybavený bezpečnostnou poistkou
  • Jednoduchá údržba

Retro dizajn a veľa funkcií

Elektrická rúra AMICA EBR 7331 W AA splní všetky úlohy, ktoré jej pridelíte. Spodné, horné a zadné výhrevné teleso sa postarajú o väčšinu pečenia. S funkciou grill pripravíte to najmäkšie a zároveň najchrumkavejšie mäso, ktoré sa bude v ústach rozpadať. Ventilátor na zadnej strane rúry zaistí rovnomerný teplovzdušný ohrev všetkých pokrmov. Potrebujete piecť čo najskôr a nemáte času nazvyš? Využite funkciu super rýchleho ohrevu, ktorý rúru vyhreje na teplotu 150 °C už za 4 minúty! Chcete mať o pečení neustály prehľad? Potom oceníte halogénové osvetlenie, vďaka ktorému uvidíte všetko jasne. Antikorové lišty vám uľahčia prácu s plechmi a zaistia tak ich stabilitu a vašu bezpečnosť. Nemusíte sa báť odolnej špiny a pripálenín. Katalytické samočistiace dosky absorbujú mastnotu a zamedzujú jej usadzovaniu. To všetko je súčasťou dizajnovej rúry AMICA, ktorá sa pýši energetickou triedou A. 

Spoľahlivá konštrukcia

Do elektrickej rúry Amica EBR 7331 W AA sa vám vďaka objemu 65 l vojde všetko, čo potrebujete práve upiecť. Predné dvierka rúry sú vyrobené z kvalitného trojitého skla, ktoré možno vďaka novej konštrukcii ľahko vybrať. Čistenie rúry je tak oveľa jednoduchšie, bez nutnosti demontovať celé dvierka. Sklo držia na mieste horné a dolné západky, takže nepotrebujete žiadne náradie. Vnútorný povrch rúry tvorí smalt so špeciálnou úpravou, ktorý odoláva pôsobeniu tuku a mastnoty a uľahčuje tak údržbu rúry. 

Bezpečnosť predovšetkým

Varná plynová doska Amica DRP 6410 ZAW disponuje štyrmi horákmi v troch veľkostiach. V každom horáku sa nachádza bezpečnostná poistka, ktorá včas zasiahne pri nechcenom zhasnutí plameňa. Do priestoru tak neunikne plyn vo chvíli, kedy sa budete venovať inej činnosti. Každý horák ľahko zapálite pomocou gombíkov s integrovaným elektrickým zapaľovaním. Hladký povrch varnej dosky ocenia všetky gazdinky, ktoré si chcú uľahčiť upratovanie po varení. Retro dizajn varnej dosky a štýlové gombíky skvele doplnia vstavanú rúru. Tak vyberte ten správny horák a dajte sa do varenia! 

Kód:  AMISET037
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13