Obnoviť stránku

AMICA DP 6410 LZWG

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
198,90 €

AMICA DP 6410 LZWG

Vybavte vašu domácnosť modernými spotrebičmi z dielne Amica. Jedným takým je aj plynová varná doska Amica DP 6410 LZWG v bielom vyhotovení. Tento model disponuje 4 varnými zónami s duálnym WOK horákom, ktorý je vybavený dvojitým plameňom. Prednosťou varné dosky sú samostatné liatinové mriežky, ktoré sú veľmi odolné a stabilné. Aby ste mali čo najpohodlnejšie varenie, je varná doska vybavená automatickou ochranou pri zhasnutí plameňa. Plynový horák sa zapáli pomocou elektrického zapaľovania v gombíku. Amica DP 6410 LZWG ponúka tiež 9 úrovní výkonu, ktoré môžete sami ľubovoľne upravovať podľa pokrmu, ktorý práve pripravujete.


Kľúčové vlastnosti varnej dosky Amica DP 6410 LZWG

  • Plynová varná doska Amica DP 6410 LZWG  disponuje 4 varnými zónami
  • Duálny WOK horák na prípravu nielen ázijských pokrmov
  • Samostatné stabilné liatinové rošty
  • Bezpečnostné poistky horákov u dosky
  • Presná regulácia plameňa - 9 úrovní výkonu
  • Plynový horák sa zapáli pomocou elektrického zapaľovania v gombíku
  • Moderné biele vyhotovenie
  • Bez rámčeka
  • Pripojenie na zemný plyn a propán bután
  • Trysky na propán bután súčasťou balenia


WOK horák pre širokú škálu potravín

Plynová varná doska Amica DP 6410 LZWG je vybavená duálnym WOK horákom, ktorý disponuje dvojitým plameňom. Využiť ho môžete na mnoho pokrmov, ktoré vyžadujú prudké opraženie. Horák je vhodný pre WOK či grilovacie panvice.

Bezpečnosť na prvom mieste

Veľkou výhodou varnej dosky Amica DP 6410 LZWG sú liatinové rošty, ktoré sa ľahko a dobre udržujú v čistote. Zároveň sú odolné a veľmi stabilné, čím vám zaistia pohodlné varenie a bezpečnú prevádzku. V prípade, že vám počas varenia zhasne plameň, je varná doska Amica DP 6410 LZWG vybavená automatickou ochranou, ktorá zavrie prívod plynu. Vďaka tomu sa zamedzí prípadnému nebezpečenstvu úniku plynu do priestoru vašej domácnosti.

Elektrické zapaľovanie v gombíku

Aby ste mali ešte väčšie pohodlie, je varná doska Amica DP 6410 LZWG vybavená elektrickým zapaľovaním. Nemusíte zložito hľadať zápalky alebo zapaľovač, jednoducho stlačíte gombík, otočíte a vami vybraný horák sa automaticky zapáli.

Amica DP 6410 LZWG ponúka 9 úrovní výkonu

Pripravte si dokonalé pokrmy na varnej doske Amica DP 6410 LZWG. Doska ponúka 9 úrovní výkonu pre lepšiu kontrolu plameňa počas varenia. Aby ste dosiahli dokonalý výsledok, môžete si presne podľa seba upraviť veľkosť plameňa pomocou gombíka. Menší plameň, na úrovni 2-3, je ideálny na dusené pokrmy, úrovne 6-7 sú optimálne na varenie zeleniny a 8-9 na smaženie mäsa alebo rýb.

Varné zóny:

Malý horák 4 cm (1,0 kW)
Stredný horák 6,5 cm (1,8 kW): 2 ks
WOK horák 13 cm (3,5 kW)

Parametre a špecifikácia

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Plynová

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery varnej dosky

Výška 5,2 cm
Šírka 59 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Biela

Vyhotovenie varnej dosky

Rámik Bez rámika
Vzhľad Biele sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie Zemný plyn, Propán-bután

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár, Plynár
Kód:  AMIVD62
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  21189
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16