Obnoviť stránku

AMICA DI 6004 TF

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA DI 6004 TF

AMICA DI 6004 TF je vstavaná indukčná doska v prevedení bez rámčeka so skosenými hranami po celom obvode. Moderné technológie a senzorové dotykové ovládanie zakaždým spríjemní prípravu pokrmov. Doska má moderný dizajn a jej údržba je veľmi jednoduchá, preto bude vždy vyzerať ako nová. Každá zo 4 varných zón je vybavená rýchlym zvýšením výkonu Booster , S ktorým sa jedla pripraví rýchlejšie a zachovajú si tak viac živín.

Doska je vybavená funkciou automatického rozpoznania prítomnosti hrnca , Takže sa nezapne, kým na ňu nepoložíte hrniec. Nechýba automatické rozpoznanie veľkosti hrnca a funkcie udržiavanie tepla . K dispozícii je časovač zón pre nastavenie doby trvania varenia na danom poli. Navoliť možno až 99 minút a po uplynutí nastavenej doby sa pole vypne a informuje o dokončení varenia zvukovým signálom. Časovač je dostupný na jednom alebo štyroch poliach nezávisle a môže fungovať aj ako minútka.

Zvoní vám počas varenia telefón? Pre tieto situácie využijete praktickú funkciu Stop & Go , Ktorá zaistí okamžité dočasné vypnutie dosky. Pritom si všetky nastavenia pamätá, takže opätovnou aktiváciou všetko pokračuje tak, ako má. Samotné ovládanie je intuitívne a osvojíte si ho rýchlo, na dotykovom paneli navolíte všetko potrebné. Po vypnutí sa rozsvieti symbol "H" ako indikácia zvyškového tepla , Varený pokrm stačí vypnúť o niečo skôr a zvyškové teplo sa postará o jeho dovarení. Proti náhlemu zapnutí vypnutého varného poľa chráni detský zámok .

Parametre a špecifikácie:

Typ:
Vstavaná indukčná doska

4 varné indukčné zóny:
Indukčná varná zóna BOOSTER 18 cm (1,2/1,4 kW)
Indukčná varná zóna BOOSTER 22 cm (2,3/3,0 kW)
Indukčná varná zóna BOOSTER 18 cm (1,2/1,4 kW)
Indukčná varná zóna BOOSTER 22 cm (2,3/3,0 kW)

Funkcie:
Senzorové ovládanie
Časovač
Funkcia Booster pre 4 zóny
Stop & Go
Funkcia udržiavania tepla
Automatické rozpoznanie prítomnosti hrnca
Automatické rozpoznanie veľkosti hnce
Zvyškové ukazovatele tepla u indukčných zón - symbol "H"
Detský zámok

Prevedenie:
Bez rámčeka
Skosené hrany po celom obvode

Celkový príkon:
7,4 kW

Farba:
Čierna

Rozmery:
55 x 576 x 518 mm

Kód:  AMI008a
Produktové číslo:  DI6004TF
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11