Obnoviť stránku

Amica BL 6016

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Amica BL 6016

Výkonný ponorný mixér Amica BL 6016 si vás podmaní tým, že v kuchynskej linke nezaberie takmer žiadne miesto, pritom vám veľmi uľahčí prípravu všetkých ovocných a zeleninových smoothies, rôznych kaší aj drveného ľadu do vašich obľúbených nápojov. S mixérom získate tiež nádobu so sekáčikom, ktorému neodolajú ani tvrdšie suroviny, ako sú orechy, semienka či kávové zrná. Pre spoľahlivú prácu disponuje ponorný mixér motorom s veľmi pekným príkonom 800 W a trojkrídlovou mixovacou čepeľou. Pri práci si ľahko upravíte potrebnú rýchlosť plynulým tlakom na tlačidlo. Pre zaistenie úplného komfortu pri mixovaní je samozrejmosťou ochrana, ktorá vám nedovolí špliechať okolo seba mixované suroviny a vďaka ktorej už bude mixovanie horúcich pokrmov navždy bezpečné.

Ponorný mixér Amica BL 6016 a jeho kľúčové parametre

  • Vhodný na drvenie ľadu, sekanie, šľahanie, krájanie, mixovanie a strúhanie
  • Príkon 800 W
  • Príslušenstvo mixéra: sekáčik so sekacou nádobou, mixovacia nádoba a šľahacia metla
  • Nadstavce vhodné do umývačky riadu

Ponorný mixér s príslušenstvom na všestranné použitie Amica BL 6016

V obsahu balenia Amica BL 6016 je zároveň obsiahnuté tiež univerzálne použiteľné príslušenstvo. Prostredníctvom sekacieho nadstavca rýchlo pripravíte pesto z bylinek, rozomeliete pohánkové zrná pre zdravú múku a tiež ovocie, zeleninu či bylinky si nasekáte, kedykoľvek budete chcieť. Sekáčik vás ohromí takou intenzitou, že s ľahkosťou nadrví všetko v zmrznutom stave. Metla na šľahanie rozhodne nebude stáť v kúte vždy, keď budete vyrábať nadýchané krémy, peny či šľahačku. Mixér je navyše vybavený aj mixovacou nádobou. Veľkou prednosťou pre všetkých kuchárov je fakt, že nadstavcom rýchlo vrátite ich lesk, pretože ich bez obáv môžete umývať v umývačke riadu.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Krájanie, Mixovanie, Strúhanie
Počet nožov mixéra 3
Vlastnosti Nadstavce vhodné do umývačky, Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla

Rýchlosť

Príkon 800 W
Kód:  AMITM682
Produktové číslo:  1190568
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01