Obnoviť stránku

AMICA AMGF23E1B

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMICA AMGF23E1B

Neoddeliteľnou súčasťou každej kuchyne by malo byť jej spoľahlivé a účinné príslušenstvo. Bezpochyby tam nesmie chýbať ani mikrovlnná rúra, vďaka ktorej si ohrejete behom pár chvíľ úplne čokoľvek. Iste vám tak príde vhod táto mikrovlnná rúra od spoločnosti Amica, ktorá sa chváli solídnym výkonom a podareným moderným dizajnom.

Kľúčové vlastnosti

  • Mikrovlnná rúra Amica s výkonom až 900 W
  • Moderný dizajn a kvalitné spracovanie
  • Automatické programy
  • Prehľadný displej (hodiny a časovač)
  • Detská poistka
  • Multi Waves System

Skvelý výkon

V prvom rade vás poteší výkon 900 W rozdelený do 6 úrovní a dostatočný objem 23 litrov. Jednoduché ovládanie je zabezpečené pomocou tlačidiel, otočného voliča a prehľadného digitálneho displeja. Rúra ľahko pojme tanier do priemeru 27 cm.

Moderné vychytávky

Aby bola obsluha čo najjednoduchšia, je tu prítomných aj 8 automatických programov. Expresné varenie či praktická funkcia rozmrazovania. Šikovná technológia Multi Waves System zaisťuje dokonalé šírenie mikrovĺn a postará sa tak vždy o rovnomerný ohrev vašich potravín.

 
Kód:  AMIMK002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17